Afbeelding
Foto: Eigen

Denk mee over de nieuwe burgemeester

Algemeen Maatschappelijke discussie Politiek

Manon Pelzer stopt in het voorjaar van 2024 als burgemeester van de Gemeente Bergen. De gemeenteraad is dan ook op zoek naar een nieuwe burgemeester.

Welke kwaliteiten ziet u graag terug in de nieuwe burgemeester? De zoektocht naar een nieuwe burgemeester begint met het maken van een profielschets. Hierin staat zo duidelijk mogelijk beschreven wat onze gemeente van de nieuwe burgemeester verwacht. Maar ook wat onze gemeente de burgemeester te bieden heeft. De gemeenteraad stelt de profielschets vast op maandag 2 oktober 2023.

Wat voor burgemeester wilt u? De gemeenteraad houdt in de profielschets rekening met de wensen van inwoners, verenigingen, ondernemers en werknemers. Welke kwaliteiten moet de nieuwe burgemeester volgens u in huis hebben? Laat het ons uiterlijk maandag 4 september weten: Per e-mail: nieuweburgemeester@bergen.nl Per brief: Griffie Gemeente Bergen (L), Postbus 140, 5854 ZJ Nieuw Bergen. In het gemeentehuis: stop uw reactie in de bus bij het Klant Contact Centrum.  Kijk voor meer informatie op www.bergen.nl/nieuwe-burgemeester

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT