Astrantia wint in Blitterswijck
Astrantia wint in Blitterswijck Foto: Marieke Lemmen

Eerste punt Resia ‘42 en eerste zege Astrantia

Sport Sport

Wellerlooi | Resia ‘42 heeft na drie competitieduels haar eerste puntje binnen. Op het eigen sportpark Bos en Heide werd het 2-2 tegen SV Oostrum waardoor Resia nu op plek 12 staat in de vijfde klasse D boven de nog puntloze elftallen van BVV en SVS Stevensbeek.

Marijn Derks opende de score voor de thuisploeg maar de gasten uit Oostrum wisten na de gelijkmaker zelfs op voorsprong te komen. Gelukkig maakte Bob Wijnhoven nog de gelijkmaker en kon het eerste punt van de competitie worden bijgeschreven.

BBV ‘27 - Astrantia   0-3
Hekkensluiter BVV ‘27 uit Blitterswijck ontving afgelopen zondag op sportpark ‘t Hoogveld Astrantia uit Middelaar. Het werd een ongelijke strijd want de gasten maakten, met name in de eerste helft korte metten van de thuisploeg. Niels de Grooot tekende voor de openingstreffer en Koen Theunissen maakte er 0-2 van. Nog voor het rustsignaal werd het zelfs 0-3, ditmaal door Siem Rouw, die een terechte strafschop wist te verzilveren. In de tweede helft vond Astrantia het welletjes en werd de wedstrijd plichtmatig uitgespeeld.