Astrantia wist op de valreep de gelijkmaker binnen te schieten
Astrantia wist op de valreep de gelijkmaker binnen te schieten Foto: Marieke Lemmen

Astrantia pakt nipt gelijkspel, oorwassing Resia ‘42

Sport Sport

Middelaar | Een wedstrijd die op papier geen probleem had moeten zijn werd uiteindelijk nog billenknijpen voor Astrantia.

In de thuiswedstrijd tegen middenmotor VV Holthees-Smakt had de thuisploeg het in de eerste helft moeilijk en kwamen de gasten kwamen door een afstandsschot verdiend op 0-1. Na rust had Astrantia het betere van het spel, maar duurde het tot de slotminuten van de officiële speeltijd voordat de gelijkmaker tot stand kwam door een doelpunt van Koen Theunissen. In de resterende tijd had Astrantia zelfs nog kansjes om de volledige buit binnen te halen maar dat zou volgens Astrantia-trainer Pothuizen geen recht hebben gedaan aan het spelbeeld.

BVV ‘27 - Resia ‘42   7-0
In de kelder van de vijfde klasse moest Resia ‘42 het in Blitterswijck opnemen tegen BVV ‘27. Beide ploegen hadden nog geen wedstrijd gewonnen en zouden in een onderling duel gaan uitmaken wie de rode lantaarn zou gaan dragen. Dat was na afloop van deze kelderkraker wel duidelijk want Resia werd met maar liefst 7-0 afgedroogd en naar huis gestuurd.