† Oud-voorzitter Montagnards Martien van Mil overleden

In de nacht van afgelopen maandag op dinsdag is CDA-er en oud-voorzitter van Montagnards Martien van Mil na een kort maar hevig ziekbed overleden. Martien van Mil mocht slechts 72 jaar worden.

Martien van Mill 1947 – 2019

Jacob Knoops, fractievoorzitter van het CDA in Bergen reageerde geschokt. “Een groot verlies voor de Bergense gemeenschap. Ik ben Martien persoonlijk heel erg dankbaar voor wat hij voor het CDA betekend heeft. Zeer betrokken en actief en ook de laatste verkiezingen heeft hij ons bijgestaan met hand en spandiensten, we zullen hem missen.”

Bart van Roosmalen, voorzitter van Montagnards: “Een man met een blauw-geel hart is van ons heengegaan. Martien heeft heel veel betekend voor Montagnards. Onder zijn voorzitterschap (1985-1995) werden grote successen behaald met twee kampioenschappen in de vierde klasse.” 

“Martien was de kartrekker voor het realiseren van de accommodatie zoals die er nu ligt en hij was tot op het laatste moment voorzitter van de Beheercommissie. Montagnards is een waardig ere-lid verloren”, aldus Van Roosmalen.

door | jul 10, 2019 | Bergen, Montagnards, Overlijden

Uitvaartcentrum in een nieuw jasje

Goemans Uitvaartzorg meld op hun Facebookpagina dat ze blij zijn met de makeover van hun uitvaartcentrum in Gennep.  Bekijk hier de foto's

Dankbetuiging Annemie Janssen – Cuppen

Wij danken iedereen voor de overweldigende belangstelling, fijne berichten en kaarten die wij mochten ontvangen na het overlijden van mijn vrouw, onze moeder, schoonmoeder en oma.Annemie Janssen - CuppenWij kijken als gezin terug op een mooie en waardige...

† Harry Verberkt – 28 augustus 2019

Helaas heeft de familie niet alle adressen kunnen achterhalen en denkt dat er ook beslist een paar mensen zijn vergeten. Daarom wil de familie langs deze weg iedereen op de hoogte brengen van het overlijden van Harry Verberkt.

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest