112 – Bergen krijgt eigen politiepost

112 – Bergen krijgt eigen politiepost

De gemeente Bergen krijgt een eigen politiepost in het gemeentehuis. De wijkagenten zullen vanuit het gemeentehuis hun lokale werkzaamheden gaan doen. De post zal binnen het bestaande gebouw worden gerealiseerd en volgens burgemeester Pelzer zal dat zonder al te veel aanpassingen te realiseren zijn. De agenten krijgen een eigen werkplek omdat ze een ander computersysteem gebruiken.

Het gemeentepersoneel is blij met de komst van de dienders, dit geeft een veilig gevoel“, aldus Pelzer.

Met deze move wilt de politie beter zichtbaar en gemakkelijker toegankelijk zijn voor de burgers. Zodra de verbouwing klaar is gaan de wijkagenten hun plannen en zichzelf aan de regio voorstellen.

Auteur: Chris Smits

Deel dit bericht
468 ad

1 Comment

  1. Het gemeentepersoneel is blij met de komst van de dienders geeft ze een veilig gevoel ????????????? he manon hebben jullie daar in je clubhuis wat te verbergen Mij hebben ze geleerd dat als je niks te verbergen hebt en een rein geweten hebt je nergens bang voor hoeft te zijn ps jullie zijn ook zogenaamde dienders (amtenaren zijn de serviceverleners aan en van het volk ) maar dat hebben jullie eigenhandig veranderd in zakkenvullers .

    Post a Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest