112 – Dode man in woning slachtoffer van misdrijf

112 – Dode man in woning slachtoffer van misdrijf

De politie gaat woensdagmorgen (red: heden 27 nov.) verder met haar onderzoek, onder meer in de woning in de Roefsstraat. Dinsdagmiddag werd daar het levenloze lichaam aangetroffen van een man. De politie gaat uit van een misdrijf. Het onderzoek door forensische opsporing moet zorgvuldig plaatsvinden om het sporenbeeld niet te verstoren. Als gevolg hiervan is het slachtoffer nog niet geïdentificeerd kunnen worden.

De politie heeft een Team Grootschalige Opsporing (TGO) met daarin 20 rechercheurs opgericht om de zaak te onderzoeken. Dinsdag is er gestart met buurtonderzoek en zijn er getuigen gehoord. Dit buurtonderzoek krijgt vandaag een vervolg. Op het moment dat duidelijk is wie de dode man in woning is, zal eerst de familie in kennis gesteld worden van zijn overlijden.

De politie wil voor haar onderzoek graag in contact komen met mensen die meer informatie hebben. Zij kunnen tips digitaal doorgeven via het tipformulier. Deze informatie kan ook telefonisch worden doorgegeven via 0900-8844. Ook kan geheel anoniem melding worden gedaan via Meld Misdaad Anoniem (M.) met telefoonnummer 0800-7000.

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht