Achates en Milsbeek weten niet te winnen

Achates gaf op de valreep alweer de punten uit handen. In een gekke slotfase op sportpark De Niersvallei in Ottersum werd nog drie keer gescoord en dat alles zonder grensrechter aan Ottersumse zijde. Deze hield het voor gezien nadat de scheidsrechter zijn vlagsignaal negeerde en Estria de 1-2 kon laten aantekenen.

Achates moest het deze middag doen zonder de geblesseerden Siem en Jop Loeffen maar nam toch direct het initiatief en met goede passes op de snelle Teun Lemmen werd Estria onder druk gezet en kansen afgedwongen. Na een half uur zakte de thuisploeg wat in maar Estria was niet in staat het initiatief over te nemen. Teun Lemmen maakte kort voor rust de 1-0 na een doorkopbal van Taleb Sarkouk. Een verdiende opsteker pal voor de rust voor de Rood-witten.

De tweede helft begon vrij vlak met een licht overwicht voor Estria, dat uit het niets de 1-1 liet aantekenen. 

Keeper Sjoerd Peeters moest na 75 minuten geblesseerd van het veld en vervanger Leon Weijers kon even later een bal niet klemvast pakken, waardoor de 1-2 viel. Kort daarna maakte Estria ook nog zijn derde doelpunt.

Het verzet was gebroken en Taleb Sarkouk mocht met een strafschop voor de statistieken de 2-3 nog op het scorebord brengen.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 72)

Milsbeek laat zich verrassen

SV Milsbeek ging afgelopen zondag op bezoek bij VV Gassel, een tegenstander die gezien de ranglijst te kloppen moest zijn. Het liep uiteindelijk allemaal anders, want Gassel-trainer Pierre Hermsen had een tactisch plannetje uit zijn koker getrokken waarmee hij de aanvallende ambities van Milsbeek wilde bestrijden.

Met succes, want doordat Gassel de tegenstander vroeg vastzette kon Milsbeek niet in zijn gewenste spel komen en verloor de wedstrijd met 2-0.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 69)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 70)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Ben Bizzie Zomercup 2020

Ben Bizzie Zomercup 2020

Ben Bizzie zorgt ook deze zomer voor extra beweging in Bergen. Samen met de beweegcoaches van 'Bergen beweegt natuurlijk' organiseert hij op 12 en 13 augustus de Ben Bizzie Zomercup op vier verschillende locaties. Kijk hier voor meer informatie of aanmelden...

Opening Natuurspeeltuin De Diepen Milsbeek

Opening Natuurspeeltuin De Diepen Milsbeek

Geheel in stijl opende groep 6 van basisschool De Drie Vijvers uit Milsbeek, samen met wethoudersJanine van Hulsteijn en Rob Peperzak, de natuurspeeltuin aan de Zwarteweg 60 in Milsbeek. Alternatief schoolreisjeJe hoeft niet ver weg om een hoop lol te beleven. Dat...

Fietscrossbaan klaar voor jeugdige crossers

Fietscrossbaan klaar voor jeugdige crossers

Bergen | Vandaag op zaterdag 4 juli is eindelijk de Bergense fietscrossbaan aan de Krommediek bij de Voelkeskoel aangelegd. Het perceel waarop deze crossbaan tot stand is gekomen werd beschikbaar gesteld door de parochie Sint Petrus Bergen. Het is dankzij de Dorpsraad...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad