Achates en Milsbeek weten niet te winnen

Achates gaf op de valreep alweer de punten uit handen. In een gekke slotfase op sportpark De Niersvallei in Ottersum werd nog drie keer gescoord en dat alles zonder grensrechter aan Ottersumse zijde. Deze hield het voor gezien nadat de scheidsrechter zijn vlagsignaal negeerde en Estria de 1-2 kon laten aantekenen.

Achates moest het deze middag doen zonder de geblesseerden Siem en Jop Loeffen maar nam toch direct het initiatief en met goede passes op de snelle Teun Lemmen werd Estria onder druk gezet en kansen afgedwongen. Na een half uur zakte de thuisploeg wat in maar Estria was niet in staat het initiatief over te nemen. Teun Lemmen maakte kort voor rust de 1-0 na een doorkopbal van Taleb Sarkouk. Een verdiende opsteker pal voor de rust voor de Rood-witten.

De tweede helft begon vrij vlak met een licht overwicht voor Estria, dat uit het niets de 1-1 liet aantekenen. 

Keeper Sjoerd Peeters moest na 75 minuten geblesseerd van het veld en vervanger Leon Weijers kon even later een bal niet klemvast pakken, waardoor de 1-2 viel. Kort daarna maakte Estria ook nog zijn derde doelpunt.

Het verzet was gebroken en Taleb Sarkouk mocht met een strafschop voor de statistieken de 2-3 nog op het scorebord brengen.

Video-ad

Milsbeek laat zich verrassen

SV Milsbeek ging afgelopen zondag op bezoek bij VV Gassel, een tegenstander die gezien de ranglijst te kloppen moest zijn. Het liep uiteindelijk allemaal anders, want Gassel-trainer Pierre Hermsen had een tactisch plannetje uit zijn koker getrokken waarmee hij de aanvallende ambities van Milsbeek wilde bestrijden.

Met succes, want doordat Gassel de tegenstander vroeg vastzette kon Milsbeek niet in zijn gewenste spel komen en verloor de wedstrijd met 2-0.

DEV Arcen steelt overwinning, koploper te sterk voor Heijen

EWC '46 speelde afgelopen zaterdagavond thuis op sportpark Oude Linde in Well tegen de rode lantaarndrager VVV '03 uit Venlo. Het werd een reguliere zege voor de thuisploeg die met 3-1 won en daarmee de problemen voor de Venlonaren nog groter maakte. VV Heijen mocht...

Lauf Racing Team past programma 2019 aan

**verklaring Lauf Racing Team**Beste fans en volgers van Lauf Racing Team,Tot onze spijt hebben wij helaas besloten om in 2019 NIET deel te nemen aan het Eurol NK Autocross.Vanwege privé keuzes kunnen wij de combinatie Eurol NK Autocross en Autocross Masters niet...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest