Achates en Milsbeek weten niet te winnen

Achates gaf op de valreep alweer de punten uit handen. In een gekke slotfase op sportpark De Niersvallei in Ottersum werd nog drie keer gescoord en dat alles zonder grensrechter aan Ottersumse zijde. Deze hield het voor gezien nadat de scheidsrechter zijn vlagsignaal negeerde en Estria de 1-2 kon laten aantekenen.

Achates moest het deze middag doen zonder de geblesseerden Siem en Jop Loeffen maar nam toch direct het initiatief en met goede passes op de snelle Teun Lemmen werd Estria onder druk gezet en kansen afgedwongen. Na een half uur zakte de thuisploeg wat in maar Estria was niet in staat het initiatief over te nemen. Teun Lemmen maakte kort voor rust de 1-0 na een doorkopbal van Taleb Sarkouk. Een verdiende opsteker pal voor de rust voor de Rood-witten.

De tweede helft begon vrij vlak met een licht overwicht voor Estria, dat uit het niets de 1-1 liet aantekenen. 

Keeper Sjoerd Peeters moest na 75 minuten geblesseerd van het veld en vervanger Leon Weijers kon even later een bal niet klemvast pakken, waardoor de 1-2 viel. Kort daarna maakte Estria ook nog zijn derde doelpunt.

Het verzet was gebroken en Taleb Sarkouk mocht met een strafschop voor de statistieken de 2-3 nog op het scorebord brengen.

Milsbeek laat zich verrassen

SV Milsbeek ging afgelopen zondag op bezoek bij VV Gassel, een tegenstander die gezien de ranglijst te kloppen moest zijn. Het liep uiteindelijk allemaal anders, want Gassel-trainer Pierre Hermsen had een tactisch plannetje uit zijn koker getrokken waarmee hij de aanvallende ambities van Milsbeek wilde bestrijden.

Met succes, want doordat Gassel de tegenstander vroeg vastzette kon Milsbeek niet in zijn gewenste spel komen en verloor de wedstrijd met 2-0.

Stem nu op jouw favoriete sportheld!

Eindelijk, het is bekend welke sporters genomineerd zijn voor het Sportgala Gennep. Tijdens het evenement in Pica Mare op 13 december worden de winnaars bekend gemaakt. En jij kunt nu alvast je stem uitbrengen op jouw favoriete sporthelden uit de gemeente...

EWC ’46 in zwaar weer

Met slechts één punt uit de laatste vijf duels verkeert EWC '46 uit Well in zwaar weer. Afgelopen zondag werd de inhaalwedstrijd op sportpark 't Venneke in Broekhuizenvorst met 2-0 verloren van SVEB. Met dit resultaat komt de ploeg van trainer Peter van...

Jonge judoka pakken prijzen in Roermond

Op zondag 17 november waren de jeugdige kanjers van Judo Ryu Maasduinen en Budoschool Gennep te vinden in Roermond voor hun Limburgs Kampioenschap. Voor JRM is Jesse Kamps net als vorig jaar kampioen geworden van Limburg (-12 jaar). Het was is voor Jesse...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest