Achates kansloos in Zeeland, overtuigende zege Milsbeek

Na zeven wedstrijden zonder punten was vanaf het beginsignaal van scheidsrechter Thijssen uit Ottersum duidelijk dat Milsbeek nu voluit voor een overwinning streed. (Bron: Website SV Milsbeek)

Tegen de nummer drie van de ranglijst SES uit Langenboom wist Milsbeek al in de eerste minuten drie mooi uitgespeelde kansen te scheppen. Bas van de Weele maakte na een voorzet van Daniel Janssen de openingstreffer. Hierna ontspon zich een zeer vermakelijke eerste helft waarbij beide ploegen elkaar met open vizier bestreden. In de zevende minuut spatte een venijnig schot van SES op de lat uiteen en even later was de razendsnelle Bas van de Weele zijn tegenspeler te vlug af en kon Daniel Janssen de 2-0 binnen tikken. Het spel golfde op en neer met kansen over en weer. De paal redde een keer Milsbeek maar ook de doelman van SES wist een aantal 100% kansen voor Milsbeek te voorkomen. Toch was ook hij kansloos op een zeer snelle counter waarbij wederom Daniel Janssen kon scoren en Milsbeek met een verdiende 3-0 voorsprong kon rusten. Ook na de pauze een ontketend Milsbeek dat meteen de vierde treffer scoorde, Daniel Janssen was er als de kippen bij toen de SES-doelman de bal losliet. Kort daarna bepaalde Jelle Beumeler de 5-0 eindstand, na een steekpass van Pepe van der Hoeve. Hoewel er nog bijna 40 minuten op de klok stond geloofden beide ploegen het wel en werd het spelpeil beduidend minder.

VV Achates uit Ottersum ging zondag op bezoek bij RKSV Festilent in Zeeland voor een wedstrijd die eigenlijk al na 20 minuten gespeeld was. De gasten uit Ottersum keken toen namelijk al tegen een onoverbrugbare 3-0 achterstand en moesten vrezen voor een enorme afstraffing. Die kwam er gelukkig niet en hoewel Festilent kort na de rust de 4-0 maakte bleef Achates strijden voor een doelpunt. Die viel uiteindelijk in de 66. minuut door Jean-Paul ten Haaf waarmee de 4-1 eindstand bepaald werd.

Foto: Geert-Jan Verstegen

Video-ad

door | 13,mei,2019 | Achates, Milsbeek, Ottersum, sv Milsbeek

Mooie afsluiting Judo Jeugd Competitie

Zondag 19 mei was de finaledag van de Jeugd Judo Competitie Limburg in sporthal De Hamar in Belfeld. Dit seizoen streden drie teams van Judo Ryu Maasduinen om hun plekje deze dag. De meiden onder 12 jaar, in samenwerking met Budoschool Gennep streden op de...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest