Achates vernederd in Haps, verlies Milsbeek in slotfase

In de thuiswedstrijd tegen Juliana Mill leed Milsbeek een domme en onnodige 3-2 nederlaag. In een overigens sportieve wedstrijd onder goede leiding van scheidsrechter Philipsen uit Lomm, werd enkele minuten voor tijd de beslissende treffer gescoord. (Bron: Website SV Milsbeek)

Bas Broekman opende de score voor de thuisploeg maar nog voor rust kwam Juliana met 1-2 op voorsprong. Een benutte strafschop van Daniel Janssen kort voor tijd bracht Milsbeek de niet meer verwachte gelijkmaker, maar het kon dit punt niet tot het einde vasthouden. Eén minuut voor het officiële eindsignaal maakte Juliana de winnende.

Video-ad

Achates uit Ottersum moest op bezoek bij koploper Hapse Boys een bittere pil slikken, acht bittere pillen om precies te zijn. 

Binnen twintig minuten was de wedstrijd in principe al gespeeld want Hapse Boys maakte korte metten met de Ottersumse defensie.

De ruststand was met 3-0 nog acceptabel maar in de tweede helft schakelden ‘de boys’ nog een tandje bij waardoor de Achates-doelman nog eens vijf keer mocht gaan vissen en er een genadeloze 8-0 op het scorebord stond.

door | 15,apr,2019 | Achates, Milsbeek, Ottersum, sv Milsbeek

DEV Arcen steelt overwinning, koploper te sterk voor Heijen

EWC '46 speelde afgelopen zaterdagavond thuis op sportpark Oude Linde in Well tegen de rode lantaarndrager VVV '03 uit Venlo. Het werd een reguliere zege voor de thuisploeg die met 3-1 won en daarmee de problemen voor de Venlonaren nog groter maakte. VV Heijen mocht...

Lauf Racing Team past programma 2019 aan

**verklaring Lauf Racing Team**Beste fans en volgers van Lauf Racing Team,Tot onze spijt hebben wij helaas besloten om in 2019 NIET deel te nemen aan het Eurol NK Autocross.Vanwege privé keuzes kunnen wij de combinatie Eurol NK Autocross en Autocross Masters niet...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest