Achates vernederd in Haps, verlies Milsbeek in slotfase

In de thuiswedstrijd tegen Juliana Mill leed Milsbeek een domme en onnodige 3-2 nederlaag. In een overigens sportieve wedstrijd onder goede leiding van scheidsrechter Philipsen uit Lomm, werd enkele minuten voor tijd de beslissende treffer gescoord. (Bron: Website SV Milsbeek)

Bas Broekman opende de score voor de thuisploeg maar nog voor rust kwam Juliana met 1-2 op voorsprong. Een benutte strafschop van Daniel Janssen kort voor tijd bracht Milsbeek de niet meer verwachte gelijkmaker, maar het kon dit punt niet tot het einde vasthouden. Eén minuut voor het officiële eindsignaal maakte Juliana de winnende.

Achates uit Ottersum moest op bezoek bij koploper Hapse Boys een bittere pil slikken, acht bittere pillen om precies te zijn. 

Binnen twintig minuten was de wedstrijd in principe al gespeeld want Hapse Boys maakte korte metten met de Ottersumse defensie.

De ruststand was met 3-0 nog acceptabel maar in de tweede helft schakelden ‘de boys’ nog een tandje bij waardoor de Achates-doelman nog eens vijf keer mocht gaan vissen en er een genadeloze 8-0 op het scorebord stond.

door | 15,apr,2019 | Achates, Milsbeek, Ottersum, sv Milsbeek

Weys - speciaal

Stem nu op jouw favoriete sportheld!

Eindelijk, het is bekend welke sporters genomineerd zijn voor het Sportgala Gennep. Tijdens het evenement in Pica Mare op 13 december worden de winnaars bekend gemaakt. En jij kunt nu alvast je stem uitbrengen op jouw favoriete sporthelden uit de gemeente...

EWC ’46 in zwaar weer

Met slechts één punt uit de laatste vijf duels verkeert EWC '46 uit Well in zwaar weer. Afgelopen zondag werd de inhaalwedstrijd op sportpark 't Venneke in Broekhuizenvorst met 2-0 verloren van SVEB. Met dit resultaat komt de ploeg van trainer Peter van...

Jonge judoka pakken prijzen in Roermond

Op zondag 17 november waren de jeugdige kanjers van Judo Ryu Maasduinen en Budoschool Gennep te vinden in Roermond voor hun Limburgs Kampioenschap. Voor JRM is Jesse Kamps net als vorig jaar kampioen geworden van Limburg (-12 jaar). Het was is voor Jesse...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest