Achates vernederd in Haps, verlies Milsbeek in slotfase

In de thuiswedstrijd tegen Juliana Mill leed Milsbeek een domme en onnodige 3-2 nederlaag. In een overigens sportieve wedstrijd onder goede leiding van scheidsrechter Philipsen uit Lomm, werd enkele minuten voor tijd de beslissende treffer gescoord. (Bron: Website SV Milsbeek)

Bas Broekman opende de score voor de thuisploeg maar nog voor rust kwam Juliana met 1-2 op voorsprong. Een benutte strafschop van Daniel Janssen kort voor tijd bracht Milsbeek de niet meer verwachte gelijkmaker, maar het kon dit punt niet tot het einde vasthouden. Eén minuut voor het officiële eindsignaal maakte Juliana de winnende.

Achates uit Ottersum moest op bezoek bij koploper Hapse Boys een bittere pil slikken, acht bittere pillen om precies te zijn. 

Binnen twintig minuten was de wedstrijd in principe al gespeeld want Hapse Boys maakte korte metten met de Ottersumse defensie.

De ruststand was met 3-0 nog acceptabel maar in de tweede helft schakelden ‘de boys’ nog een tandje bij waardoor de Achates-doelman nog eens vijf keer mocht gaan vissen en er een genadeloze 8-0 op het scorebord stond.

door | 15,apr,2019 | Achates, Milsbeek, Ottersum, sv Milsbeek

Siebengewald C wint bekerwedstrijd seniorenteams

Team Siebengewald C heeft maandag 17 juni in een spannende finalewedstrijd tegen team Siebengewald B de bekerwedstrijd seniorenteams Gemeente Bergen gewonnen. De derde en vierde plaats gingen respectievelijk naar team Bergen 1 en Bergen 2.De afgelopen...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest