Achates vernederd in Haps, verlies Milsbeek in slotfase

In de thuiswedstrijd tegen Juliana Mill leed Milsbeek een domme en onnodige 3-2 nederlaag. In een overigens sportieve wedstrijd onder goede leiding van scheidsrechter Philipsen uit Lomm, werd enkele minuten voor tijd de beslissende treffer gescoord. (Bron: Website SV Milsbeek)

Bas Broekman opende de score voor de thuisploeg maar nog voor rust kwam Juliana met 1-2 op voorsprong. Een benutte strafschop van Daniel Janssen kort voor tijd bracht Milsbeek de niet meer verwachte gelijkmaker, maar het kon dit punt niet tot het einde vasthouden. Eén minuut voor het officiële eindsignaal maakte Juliana de winnende.

Achates uit Ottersum moest op bezoek bij koploper Hapse Boys een bittere pil slikken, acht bittere pillen om precies te zijn. 

Binnen twintig minuten was de wedstrijd in principe al gespeeld want Hapse Boys maakte korte metten met de Ottersumse defensie.

De ruststand was met 3-0 nog acceptabel maar in de tweede helft schakelden ‘de boys’ nog een tandje bij waardoor de Achates-doelman nog eens vijf keer mocht gaan vissen en er een genadeloze 8-0 op het scorebord stond.

door | 15,apr,2019 | Achates, Milsbeek, Ottersum, sv Milsbeek

de_smid_fc-logo-samengesteld-01

Gennep stopt 75.000 euro in Boels Ladies Tour

De gemeente Gennep spendeert de komende drie jaar 75.000 euro aan de Boels Ladies Tour. Met het aangaan van de overeenkomst zal Gennep tot en met 2021 start-, doorkomst- en finishplaats zijn voor de wielerklassieker. De investering pas binnen de visie van...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest