“Badger” an het RAF Laarbruch Museum

Wanneer:
20 juli 2019 – 21 juli 2019 hele dag
2019-07-20T00:00:00+02:00
2019-07-22T00:00:00+02:00
Waar:
Royal Air Force Museum Laarbruch
Flughafen-Ring 6
47652 Weeze
Duitsland
Kosten:
3 €
Contact:
H W Knechten
+491781356324
"Badger" an het RAF Laarbruch Museum @ Royal Air Force Museum Laarbruch | Weeze | Nordrhein-Westfalen | Duitsland

Geschiedenis “live” in het Royal Air Force Museum Laarbruch
Een Duits-Nederlandse re-enactment groep in Britse militaire uniformen zal zich in het weekend van 20 en 21 juli in het Royal Air Force Museum Laarbruch Bivak vestigen. In 2014 was de groep voor het eerst in het Laarbrucher Museum. Sindsdien maakt dit evenement deel uit van het jaarprogramma voor de ” Badger”. Met Land Rover militaire voertuigen wordt het gebied rond de voormalige kerk en de Laarbrucher bioscoop een gebied dat trouw blijft aan de oorspronkelijke locatie volgens het motto “Beleef de geschiedenis live”. Het valt nog te bezien of de nieuwste aanwinst, een grotere veldkeukenaanhanger (Sankey Cooking Trailer), dit jaar al is gerenoveerd en klaar is voor de beurs.
De kameraden van de Straelen Bundeswehrreservisten zullen op zaterdag hun verbinding met het museum en de Badgern documenteren en zullen ook met enkele voertuigen ter plaatse zijn.
Tijdens de normale openingstijden van het museum is het kamp een extra attractie naast de vele tentoonstellingen op het museumterrein. Ook de voortgang van het werk aan de Hawker Hunter in de bioscoop is een bezoek waard. Ondanks de voortdurend groeiende tentoonstelling blijft de toegangsprijs op 3 euro.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Auteur: Chris Smits

Deel dit bericht

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest