GENNEP – De bibliotheek viert met haar jongste leden een VoorleesFeest

Wanneer:
15 juni 2019 @ 10:00 – 11:00
2019-06-15T10:00:00+02:00
2019-06-15T11:00:00+02:00
Waar:
Stichting BiblioPlus
Ellen Hoffmannplein 2
6591 CP Gennep
Nederland
Contact:
Stichting BiblioPlus
GENNEP - De bibliotheek viert met haar jongste leden een VoorleesFeest @ Stichting BiblioPlus | Gennep | Limburg | Nederland

Op zaterdagochtend 15 juni kunnen alle kinderen tussen de 2 en 6 jaar die van (voor)lezen houden dit feestje meevieren. Kom luisteren naar verhalen, mee kletsen en bewegen, spelletjes doen en lekker dansen. Het feestje is van 10.00 tot  11.00 uur in de Bibliotheek Gennep en gratis toegankelijk mits aangemeld.

Lezen met plezier
Om laaggeletterdheid te voorkomen is plezier in lezen van jongs af aan ontzettend belangrijk. BiblioPlus organiseert daarom het VoorleesFeest voor alle kinderen tussen de 2 en 6 jaar, waaronder de kinderen die deelnemen aan het project De VoorleesExpress. De VoorleesExpress is een landelijk project waarbij vrijwilligers wekelijks voorlezen aan en (taal)spelletjes doen met kinderen in de leeftijd van 2 t/m 8 jaar, die moeite hebben met taal en opgroeien in een taalarme thuisomgeving. De voorlezers van BiblioPlus lezen voor in het gehele werkgebied Land van Cuijk en Maasduinen.

VoorleesFeest
Het VoorleesFeest begint om 10.00 uur. We gaan samen lezen en bij een feestje hoort natuurlijk ook dansen, dus sluiten we het feest af met de boekendans!
Het VoorleesFeest is gratis toegankelijk, maar er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meld je daarom wel even aan via de website: www.biblioplus.nl.

Auteur: Maichel van Dreumel

Deel dit bericht

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest