Samen tegen armoede

Gemeente Bergen houdt op donderdag 13 juni de themabijeenkomst ‘Samen tegen armoede’. Doel van deze bijeenkomst is voorzieningen, regelingen en ondersteuning beter toegankelijk maken voor mensen die (financiële) armoede ervaren.

Het is een bijeenkomst voor inwoners, vrijwilligers en professionals. Met ruimte voor ontmoeting, verbinding en uitwisseling. Want ondersteuning kunt u krijgen én geven. Armoede kan betekenen dat u elke maand opnieuw moeite hebt om de financiële eindjes aan elkaar te knopen. Maar het kan ook betekenen dat u in een sociaal isolement zit, eenzaam bent en behoefte heeft aan contact met anderen.

Armoede, daar kies je niet voor. Toch is het mogelijk dat u of iemand uit uw persoonlijke omgeving in deze situatie belandt. Armoede op financieel of sociaal gebied, wat kunnen we dan voor elkaar betekenen? Dit wordt toegelicht tijdens de bijeenkomst ‘Samen tegen armoede’ op donderdag 13 juni in Den Asseldonk te Nieuw Bergen van 13 tot 17 uur.

Deelnemers zijn onder andere de vereniging Humanitas, Vincentiusvereniging, Stichting Leergeld, Stichting Goederenbank, Stichting Welzijnsbevordering Bergen en het Jeugd Sport en Jeugd Cultuurfonds. Ook inwoners uit de gemeente Bergen.

Auteur: Maichel van Dreumel

Deel dit bericht

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest