Afscheid raadsleden gemeente Bergen

Afscheid raadsleden gemeente Bergen

door | mrt 28, 2018 | Bergen, Gemeente Bergen, Politiek | 1 reactie

 

Morgenavond donderdag 29 maart vindt op het gemeentehuis van Bergen de installatie van de nieuwe gemeenteraadsleden plaats. Maar voordat het zover is, is vandaag, een dag eerder, tijdens een laatste vergadering van de ‘oude’ raad afscheid genomen van die raadsleden die op basis van de afgelopen verkiezingen niet meer terugkomen in de raad. 

Het betreft William Schijfs en Wim van der Kwast (VVD), Peter Loermans en Rolf Krijnen (KERN en naderhand fractie Krijnen/Loermans), Ruben Wijnen (CDA) en Patrick Robben (KERN).
Burgemeester Manon Pelzer bedankte de vertrekkende raadsleden voor hun inzet de afgelopen vier jaar en overhandigde hen een duurzame tas met inhoud. Voor Wim van der Kwast had zij een extra verrassing in de vorm van een koninklijke onderscheiding. Na deze plichtplegingen volgden er voor alle raadsleden en college met aanhang een gezamenlijk etentje bij de Heeren van Heukelom in Afferden.

Foto: De vertrekkende raadsleden: William Schijfs, Patrick Robben, Wim van der Kwast, Peter Loermans en Ruben Wijnen. Op de foto ontbreekt Rolf Krijnen.

Auteur: Frans Thonen

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest