Afstraffing Astrantia, nipte nederlaag HRC

Astrantia uit Middelaar ging op bezoek in Beugen bij kampioenkandidaat VIOS ’38. De mannen uit Middelaar begonnen vol goede moed maar moesten al snel hun doelstellingen bijwerken en proberen de nederlaag beperkt te houden. Tevergeefs want VIOS denderde over de tegenstander heen en maakte korte metten met de aspiraties van Astrantia. Het werd uiteindelijk 6-0 en de gasten likten hun wonden op weg terug naar huis.

Bekijk hier de foto’s van Marieke Lemmen >>>

Video-ad

HRC kan goede reeks niet voortzetten

Na een serie overwinningen en een gelijkspel in het midweekse inhaalduel was er afgelopen zondag een nipte nederlaag te betreuren op sportpark De Alverman in Afferden.

HRC ’27 ontving DWSH ’18, de club uit Wilbertoord en Sint Hubert dat gezien de ranglijst een te kloppen tegenstander zou moeten zijn. Het liep anders want de gasten hadden een licht overwicht en creëerden de meeste kansen. Nadat de spelers bij 0-0 gingen rusten wist DWSH na de pauze het doel uiteindelijk wel te vinden. Hoewel HRC nog alles op alles zette om de gelijkmaker te scoren bleef het uiteindelijk 0-1 voor de gasten.

door | 8,apr,2019 | Afferden, Astrantia, HRC 27, Middelaar

Siebengewald C wint bekerwedstrijd seniorenteams

Team Siebengewald C heeft maandag 17 juni in een spannende finalewedstrijd tegen team Siebengewald B de bekerwedstrijd seniorenteams Gemeente Bergen gewonnen. De derde en vierde plaats gingen respectievelijk naar team Bergen 1 en Bergen 2.De afgelopen...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest