Afstraffing Astrantia, nipte nederlaag HRC

Astrantia uit Middelaar ging op bezoek in Beugen bij kampioenkandidaat VIOS ’38. De mannen uit Middelaar begonnen vol goede moed maar moesten al snel hun doelstellingen bijwerken en proberen de nederlaag beperkt te houden. Tevergeefs want VIOS denderde over de tegenstander heen en maakte korte metten met de aspiraties van Astrantia. Het werd uiteindelijk 6-0 en de gasten likten hun wonden op weg terug naar huis.

Bekijk hier de foto’s van Marieke Lemmen >>>

Video-ad

HRC kan goede reeks niet voortzetten

Na een serie overwinningen en een gelijkspel in het midweekse inhaalduel was er afgelopen zondag een nipte nederlaag te betreuren op sportpark De Alverman in Afferden.

HRC ’27 ontving DWSH ’18, de club uit Wilbertoord en Sint Hubert dat gezien de ranglijst een te kloppen tegenstander zou moeten zijn. Het liep anders want de gasten hadden een licht overwicht en creëerden de meeste kansen. Nadat de spelers bij 0-0 gingen rusten wist DWSH na de pauze het doel uiteindelijk wel te vinden. Hoewel HRC nog alles op alles zette om de gelijkmaker te scoren bleef het uiteindelijk 0-1 voor de gasten.

door | 8,apr,2019 | Afferden, Astrantia, HRC 27, Middelaar

DEV Arcen steelt overwinning, koploper te sterk voor Heijen

EWC '46 speelde afgelopen zaterdagavond thuis op sportpark Oude Linde in Well tegen de rode lantaarndrager VVV '03 uit Venlo. Het werd een reguliere zege voor de thuisploeg die met 3-1 won en daarmee de problemen voor de Venlonaren nog groter maakte. VV Heijen mocht...

Lauf Racing Team past programma 2019 aan

**verklaring Lauf Racing Team**Beste fans en volgers van Lauf Racing Team,Tot onze spijt hebben wij helaas besloten om in 2019 NIET deel te nemen aan het Eurol NK Autocross.Vanwege privé keuzes kunnen wij de combinatie Eurol NK Autocross en Autocross Masters niet...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest