Astrantia begint paasweekend goed, zeperd voor HRC

ASTRANTIA BEGINT PAASWEEKEND MET WINST
(Bron website Astrantia)

Op een zonnige zaterdagavond won Astrantia voor het tweede weekend op rij van Fiducia. In De Rips werd het 2-3.

Een geplaatst schot van Bram Goossens bracht Astrantia weer naast de thuisploeg nadat zij de score had geopend. Na rust zorgden goals van Rick Simons en Jos Lemmen, na een mooie solo, voor een 1-3 voorsprong. Een minuut voor tijd maakte Fiducia de aansluitingstreffer, maar de overwinning kwam niet echt meer in gevaar.

HRC ’27 kreeg afgelopen zaterdag kampioenkandidaat VIOS ’38 uit Beugen op bezoek. De gasten moesten deze wedstrijd winnen om aansluiting te houden met de koploper in de vijfde klasse en waren ook vastberaden om aan deze plicht te voldoen.

Het werd voor HRC uiteindelijk een moeilijke wedstrijd op sportpark De Alverman want VIOS maakte korte metten met de eventuele ambities van de thuisploeg, die met een 1-5 nederlaag haar wonden kon gaan likken.

Op tweede paasdag ontvangt HRC ’27 wederom een hoogvlieger op de ranglijst, De Zwaluw uit Oeffelt.

door | 21,apr,2019 | Afferden, Astrantia, HRC 27, Middelaar

Mooie afsluiting Judo Jeugd Competitie

Zondag 19 mei was de finaledag van de Jeugd Judo Competitie Limburg in sporthal De Hamar in Belfeld. Dit seizoen streden drie teams van Judo Ryu Maasduinen om hun plekje deze dag. De meiden onder 12 jaar, in samenwerking met Budoschool Gennep streden op de...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest