Astrantia gelijk bij hekkensluiter, monsterscore in Afferden

Het waren zomerse omstandigheden op Sportpark de Alverman in Afferden maar de spelers waren allesbehalve van plan om er een potje zomeravondvoetbal van te maken. Het werd een zinderende partij met een tsunami aan doelpunten waarbij uiteindelijk de gasten van De Zwaluw uit Oeffelt de langste adem hadden en in de tweede helft uitliepen naar een 4-9 overwinning.

De eerste helft ging gelijk op met kansen over en weer, maar het waren de gasten die meteen de toon zetten door een vroeg doelpunt te scoren. HRC ’27 had daarop heel snel een antwoord en het was Tijn Trum die de gelijkmaker binnen schoot. Vervolgens maakte Kay Heijligers de 2-1 waarna de gasten weer snel op gelijke hoogte kwamen. Wederom kwam HRC op voorsprong door een doelpunt van Thijs Custers en werd de ruststand bepaald op 3-2.

Na de pauze leek het alsof De Zwaluw vleugels had gekregen want de goals vlogen de Afferdenaren om de oren en bij een stand van 3-9 mocht Thijs Custers in de laatste minuut de eindstand bepalen op 4-9.

Astrantia uit Middelaar ging op bezoek bij hekkensluiter VV Menos en dacht daar even drie punten te kunnen gaan ophalen. Het liep anders op sportpark Peelvreugd in Landhorst want Menos wilde zijn huid in ieder geval eens duur verkopen. Het werd uiteindelijk 3-3 en moesten de gasten uit Middelaar met één puntje genoegen nemen. 

door | 23,apr,2019 | Afferden, Astrantia, HRC 27, Middelaar

Mooie afsluiting Judo Jeugd Competitie

Zondag 19 mei was de finaledag van de Jeugd Judo Competitie Limburg in sporthal De Hamar in Belfeld. Dit seizoen streden drie teams van Judo Ryu Maasduinen om hun plekje deze dag. De meiden onder 12 jaar, in samenwerking met Budoschool Gennep streden op de...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest