Astrantia pakt punt van koploper, ruime winst voor HRC

Op sportpark De Heikant in Middelaar waren koploper VIOS ’38 uit Beugen en Astrantia gedurende de eerste helft aardig in balans, maar toch waren het de gasten die met een 0-2 voorsprong de rust opzochten. Zij wisten eerst een aanval goed af te ronden en vervolgens nog een penalty te verzilveren. (Bron website Astrantia)

Na de pauze kwam Astrantia kwam sterk uit de startblokken met doelpunten van Dennis Simons en Sjuul Hermsen, waardoor de stand weer gelijk was. Het werd zelfs 3-2 door wederom Hermsen en Hans Kroon had zelfs de 4-2 op het hoofd, maar kopte de bal op de paal. Een invaller van VIOS zette de 3-3 op het scorebord, dit was tevens de eindstand. (Foto’s: Marieke Lemmen >>>)

Video-ad

HRC ’27 uit Afferden ging zondag op bezoek in Sint Hubert op sportpark Het Breexsel bij sv DWSH ’18. Het werd uiteindelijk een kleine masterclass voor de gastgevers want het kreeg een lesje in Noord-Limburgse effectiviteit.

In de eerste helft waren het Patrick van Santen en Kenny Franken die voor een comfortabele 0-2 ruststand zorgden. Na de thee kwam de overwinning voor HRC geen moment meer in gevaar en liepen de gasten zelfs uit naar een 0-4 zege door doelpunten van Huub van de Venn en wederom Kenny Franken, die acht minuten voor tijd de eindstand bepaalde.

door | 6,mei,2019 | Afferden, Astrantia, HRC 27, Middelaar

Mooie afsluiting Judo Jeugd Competitie

Zondag 19 mei was de finaledag van de Jeugd Judo Competitie Limburg in sporthal De Hamar in Belfeld. Dit seizoen streden drie teams van Judo Ryu Maasduinen om hun plekje deze dag. De meiden onder 12 jaar, in samenwerking met Budoschool Gennep streden op de...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest