Astrantia wint in eerste vijf minuten, nipte nederlaag HRC

Astrantia heeft genoeg aan bliksemstart tegen Fiducia

In de eerste vijf minuten scoorden de mannen uit Middelaar twee keer tegen de gasten uit Rips.

Bram Goossens rondde een solo af met de 1-0 en Hans Kroon schoot op aangeven van Sjuul Hermsen de 2-0 binnen. De solo van verdediger Jos Lemmen werd een doelpunt, maar dat doelpunt werd helaas afgekeurd. Vlak na rust scoorde Fiducia, ondanks knap keeperswerk van Van Tilburg, de 2-1. Dit bleek ook de eindstand. (Bron: Website Astrantia)

Bekijk hier de foto’s van Marieke Lemmen >>>

HRC ’27 uit Afferden heeft ondanks de nederlaag een puike prestatie geleverd. Op bezoek bij koploper SCV ’58 in het Brabantse Velp hadden de gasten lange tijd zicht op een gelijkspel.

De mannen uit Afferden wisten lang de nul te houden en hoopten op een resultaat in sportpark De Kranenhof. Maar die hoop werd in de 82. minuut aan flarden geschoten. Toen was het toch SCV dat het doel van HRC wist te vinden en hield daarmee de winst in eigen huis.

door | 15,apr,2019 | Afferden, Astrantia, HRC 27, Middelaar

Siebengewald C wint bekerwedstrijd seniorenteams

Team Siebengewald C heeft maandag 17 juni in een spannende finalewedstrijd tegen team Siebengewald B de bekerwedstrijd seniorenteams Gemeente Bergen gewonnen. De derde en vierde plaats gingen respectievelijk naar team Bergen 1 en Bergen 2.De afgelopen...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest