Astrantia wint in eerste vijf minuten, nipte nederlaag HRC

Astrantia heeft genoeg aan bliksemstart tegen Fiducia

In de eerste vijf minuten scoorden de mannen uit Middelaar twee keer tegen de gasten uit Rips.

Bram Goossens rondde een solo af met de 1-0 en Hans Kroon schoot op aangeven van Sjuul Hermsen de 2-0 binnen. De solo van verdediger Jos Lemmen werd een doelpunt, maar dat doelpunt werd helaas afgekeurd. Vlak na rust scoorde Fiducia, ondanks knap keeperswerk van Van Tilburg, de 2-1. Dit bleek ook de eindstand. (Bron: Website Astrantia)

Bekijk hier de foto’s van Marieke Lemmen >>>

HRC ’27 uit Afferden heeft ondanks de nederlaag een puike prestatie geleverd. Op bezoek bij koploper SCV ’58 in het Brabantse Velp hadden de gasten lange tijd zicht op een gelijkspel.

De mannen uit Afferden wisten lang de nul te houden en hoopten op een resultaat in sportpark De Kranenhof. Maar die hoop werd in de 82. minuut aan flarden geschoten. Toen was het toch SCV dat het doel van HRC wist te vinden en hield daarmee de winst in eigen huis.

door | 15,apr,2019 | Afferden, Astrantia, HRC 27, Middelaar

DEV Arcen steelt overwinning, koploper te sterk voor Heijen

EWC '46 speelde afgelopen zaterdagavond thuis op sportpark Oude Linde in Well tegen de rode lantaarndrager VVV '03 uit Venlo. Het werd een reguliere zege voor de thuisploeg die met 3-1 won en daarmee de problemen voor de Venlonaren nog groter maakte. VV Heijen mocht...

Lauf Racing Team past programma 2019 aan

**verklaring Lauf Racing Team**Beste fans en volgers van Lauf Racing Team,Tot onze spijt hebben wij helaas besloten om in 2019 NIET deel te nemen aan het Eurol NK Autocross.Vanwege privé keuzes kunnen wij de combinatie Eurol NK Autocross en Autocross Masters niet...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest