Benauwde zege Stormvogels, Montagnards en Heijen afgedroogd

Stormvogels pakt met moeite drie punten

Voor de rust leek Stormvogels ’28 in Blitterswijck een gemakkelijke middag te krijgen mede door het doelpunt van Gijs Creemers halverwege de eerste helft. Maar doordat de gasten uit Siebengewald niet doordrukten en het ook in de tweede helft lieten afweten rook BVV ’27 zijn kans en naarmate de wedstrijd vorderde zag het er naar uit dat de gelijkmaker zou vallen.

Gelukkig voor Stormvogels was het na het laatste fluitsignaal duidelijk dat de drie punten mee naar Siebengewald konden.

Video-ad

Heijen onderuit tegen koploper

Heijen heeft in de uitwedstrijd tegen FCV Venlo niet voor een verrassing kunnen zorgen. De Heijenaren gingen terecht maar enigszins geflatteerd in Venlo met 4-1 onderuit. De eretreffer kwam in de 70. minuut op naam van Daan ter Laak

Mokerslag voor Montagnards in America

Wederom een mokerslag voor Montagnards uit Nieuw Bergen dat met 21 tegentreffers uit de laatste vijf wedstrijden zich maar niet uit de neergaande spiraal weg kan voetballen. Deze keer was AVV America te sterk voor de Bergenaren die met maar liefst 6-0 naar huis werden gestuurd.

Mooie afsluiting Judo Jeugd Competitie

Zondag 19 mei was de finaledag van de Jeugd Judo Competitie Limburg in sporthal De Hamar in Belfeld. Dit seizoen streden drie teams van Judo Ryu Maasduinen om hun plekje deze dag. De meiden onder 12 jaar, in samenwerking met Budoschool Gennep streden op de...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest