Betsie Linsen – Lemmen Erddenneke van het jaar

Betsie Linsen – Lemmen Erddenneke van het jaar

door | feb 11, 2018 | Bergen, Carnaval, Gemeente Bergen | 0 Reacties

Betsie Linsen – Lemmen is vandaag aan het eind van de carnavalsmis in de St. Petruskerk in Bergen uitgeroepen tot Erddenneke van het jaar. John Cornelissen reikte namens carnavalsvereniging de Erdmennekes het bijbehorende beeldje uit.

Haar verdiensten op maatschappelijk en sociaal gebied waren voor de commissie van de drie wijzen bestaande uit Marja Valckx, Piet ten Haaf en Herman Custers redenen om haar voor deze bijzondere onderscheiding voor te dragen.
Al op 18-jarige leeftijd was Betsie bestuurlijk actief bij de volleybalvereniging. Toen zij getrouwd en kinderen had is zij lid geworden van de MR en de Ouderraad van de school, Tevens is zij intensief betrokken geraakt bij de gezinswerkgroep van de kerk en de avondwake.
Daarnaast heeft zij haar sporen verdiend bij buurtvereniging De Vriendenkring waar zij onder meer al 15 jaar de functie van secretaresse vervult. Ook haar betrokkenheid bij de gezondheidszorg mag groot genoemd worden door haar activiteiten bij het Alzheimercafé, Bergen dementievriendelijk en als lid van de kerngroep Positieve Gezondheidszorg. En of dat nog niet genoeg is, is zij ook nog mantelzorger voor haar ouders en oppas-oma voor haar twee kleinkinderen.
Voor de commissie van drie wijzen alle reden om deze keer Betsie Linsen – Lemmen in aanmerking te laten komen voor de titel Erddenneke van het jaar.

Auteur: Frans Thonen

Deel dit bericht
468 ad

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest