112 – Brandweer redt Klaasje de Kat uit boom

De brandweer heeft vanochtend in Nieuw Bergen op maandag 8 april kort voor de middag Klaasje de Kat gered uit een boom aan de Lijsterstraat. De kat werd al sinds afgelopen zaterdag vermist en is nu weer gezond en wel terug bij de eigenaars.

Video-ad

Gewapend met een lange ladder en wat kattenvoer heeft een brandweerman Klaasje de Kat gelokt en met een snelle greep had hij haar te pakken, en dat op 10 meter hoogte. De missie was geslaagd en later vertelde de bevelvoerder van de brandweer dat deze acties meestal niet zo goed aflopen.

Brandweer Rob met Klaasje de Kat

door | apr 8, 2019 | 112, Bergen, Sociaal maatschappelijk

112 – Hennepkwekerijen in Milsbeek

In een woning op de Helweg in Milsbeek zijn op maandag 24 juni 2019, omstreeks 10.00 uur, twee hennepkwekerijen aangetroffen. Er werden ook twee personen aangehouden en er werd beslag gelegd op verschillende goederen. De woning zal voor...

112 – Meerdere brandmeldingen in de regio

Vanmiddag volgden meerdere meldingen nagenoeg tegelijkertijd bij de brandweer van Gennep. Onder andere een brand in Ven Zelderheide waarbij ondersteuning werd verleend door de collega’s van brandweer Mook en Middelaar.

112 – Politie zoekt getuigen

Politie Venray-Gennep zoekt getuigen van een incident dat op zondag 23 juni 2019 omstreeks 19.30 uur heeft plaatsvonden bij het busstation te Gennep.Het betrof een onenigheid tussen een vader (48 jaar) en zijn zoon (17) , beiden uit Gennep,...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest