Brienen aan de Maas wint Chapeau terrasverkiezing

De redactie van Chapeau Magazine heeft het terras van restaurant Brienen aan de Maas in Well uitgeroepen tot ‘Hét terras van het Jaar 2019’. De bijbehorende award werd gisteren uitgereikt tijdens de lancering van de voorjaarseditie van Chapeau Magazine bij Carmetum in Maasmechelen.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 72)

De Chapeau-redactie was erg enthousiast over Brienen aan de Maas, een met een Michelin-ster bekroonde zaak ‘waar je heerlijk zit terwijl plezierboten en vrachtschepen voorbij varen’.

“De ruime tafels zijn mooi gedekt met strak wit linnen en er is aardig wat afstand tussen de tafels voor voldoende privacy. De bekleding is comfortabel, hier kun je het wel een tijdje uithouden. Buiten staan maar liefst drie Big Green Eggs, die patron René Brienen en zijn brigade ijverig gebruiken voor het garen van vlees en vis.”

Bron: Chapeau Magazine

Het winnende Limburgse terras, waarvan de eigenaar beloond wordt met een award van Chapeau Magazine, wordt bepaald door een jury van redacteuren en medewerkers van Chapeau, onder leiding van hoofdredacteur Jo Cortenraedt.

Airport Weeze benodigt wederom miljoeneninjectie

Airport Weeze benodigt wederom miljoeneninjectie

Op 19 mei jongstleden konden wij al melden dat de coronacrisis wel eens de nekslag zou kunnen betekenen voor Airport Weeze, ondanks de miljoenensteun door de jaren heen. De Rheinische Post bericht nu dat het noodlijdende vliegveld wederom een financiële injectie nodig...

Laatste werkdag Chantal de Rijk bij Jan Linders

Laatste werkdag Chantal de Rijk bij Jan Linders

Nieuw Bergen | Met een luide "tot ziens allemaal" heeft Chantal de Rijk, één maand later dan gepland afscheid genomen van haar Jan Linders. Collega's hadden een erehaag gemaakt waardoor Chantal met haar zoontje op de arm begeleid door haar man onder luid applaus voor...

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad