Brienen aan de Maas wint Chapeau terrasverkiezing

De redactie van Chapeau Magazine heeft het terras van restaurant Brienen aan de Maas in Well uitgeroepen tot ‘Hét terras van het Jaar 2019’. De bijbehorende award werd gisteren uitgereikt tijdens de lancering van de voorjaarseditie van Chapeau Magazine bij Carmetum in Maasmechelen.

De Chapeau-redactie was erg enthousiast over Brienen aan de Maas, een met een Michelin-ster bekroonde zaak ‘waar je heerlijk zit terwijl plezierboten en vrachtschepen voorbij varen’.

“De ruime tafels zijn mooi gedekt met strak wit linnen en er is aardig wat afstand tussen de tafels voor voldoende privacy. De bekleding is comfortabel, hier kun je het wel een tijdje uithouden. Buiten staan maar liefst drie Big Green Eggs, die patron René Brienen en zijn brigade ijverig gebruiken voor het garen van vlees en vis.”

Bron: Chapeau Magazine

Het winnende Limburgse terras, waarvan de eigenaar beloond wordt met een award van Chapeau Magazine, wordt bepaald door een jury van redacteuren en medewerkers van Chapeau, onder leiding van hoofdredacteur Jo Cortenraedt.

Opening Essing Motors

Op zaterdag 22 juni was de officiele opening van Essing Motors ook wethouder Pekema kwam een kijkje nemen. 

Stichting ontvangt cheque van RABO Foundation

Donderdag 13 juni vond in Nieuw Bergen de grote kick-off meeting van de activiteiten van Leergeld De Stuwwal in de gemeente Bergen plaats. Aanwezig waren bijna alle stichtingen en instellingen vanuit Bergen die zich bezighouden met hulp aan mensen die het...

Verbouwing Babbels draait op volle toeren

De verbouwing bij lunchroom Babbels aan de Niersstraat in Gennep draait op volle toeren. De hele zaak staat op zijn kop en er is al het nodige werk verricht. Dat moet ook wel want volgens de planning moet Babbels aanstaande zondag weer open, sterker nog,...

Weys - speciaal
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest