Brienen aan de Maas wint Chapeau terrasverkiezing

De redactie van Chapeau Magazine heeft het terras van restaurant Brienen aan de Maas in Well uitgeroepen tot ‘Hét terras van het Jaar 2019’. De bijbehorende award werd gisteren uitgereikt tijdens de lancering van de voorjaarseditie van Chapeau Magazine bij Carmetum in Maasmechelen.

Video-ad

De Chapeau-redactie was erg enthousiast over Brienen aan de Maas, een met een Michelin-ster bekroonde zaak ‘waar je heerlijk zit terwijl plezierboten en vrachtschepen voorbij varen’.

“De ruime tafels zijn mooi gedekt met strak wit linnen en er is aardig wat afstand tussen de tafels voor voldoende privacy. De bekleding is comfortabel, hier kun je het wel een tijdje uithouden. Buiten staan maar liefst drie Big Green Eggs, die patron René Brienen en zijn brigade ijverig gebruiken voor het garen van vlees en vis.”

Bron: Chapeau Magazine

Het winnende Limburgse terras, waarvan de eigenaar beloond wordt met een award van Chapeau Magazine, wordt bepaald door een jury van redacteuren en medewerkers van Chapeau, onder leiding van hoofdredacteur Jo Cortenraedt.

Nieuwe ijspareltjes in de Maasduinen

De Maasduinen is twee ijspareltjes rijker en de fietser of wandelaar kan op deze nieuwe plekjes genieten van een heerlijke koude lekkernij. Op de Spitsbrug in Afferden wordt bij Suze het ijs op Nieuw Zeelandse wijze bereid met vers fruit uit eigen tuin....

Koppes Groep neemt afscheid van oudgedienden

Op 6 april vierde de Koppes Groep we in het kader van haar 40 jarig bestaan een feestje in de vorm van een bedrijfsuitstapje. Met de boot van Maastricht naar Luik, stadsbezichtiging Luik en retour naar Maastricht. Er werd die middag formeel afscheid...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest