Burgemeester van Boxmeer met twee lintjes in Afferden

Burgemeester van Boxmeer met twee lintjes in Afferden

door | sep 15, 2018 | Afferden, Onderscheidingen | 1 reactie

Burgemeester Van Soest van Boxmeer reikte twee lintjes uit, een aan Affendenaar Theo Kleintjes en een aan Boxmeereraar Jean Claessens

Koninklijke Onderscheiding voor Theo Kleintjes

Op zaterdag 15 september ontvangt de heer T.A.J. (Theo) Kleintjes een Koninklijke Onderscheiding. Hij wordt door burgemeester Karel van Soest van Boxmeer onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje Nassau. Tegelijk met Theo Kleintjes wordt Jean Claessens, voorzitter van Midgetgolfclub Amigo, onderscheiden.

Dubbele uitreiking
De heer Kleintjes (70) was tot zijn pensionering in 2012 werkzaam als montagemedewerker bij Xerox Venray. In zijn vrije tijd is hij sinds 1976 zeer actief in diverse functies voor de Midgetgolfclub Amigo te Afferden. Hij heeft voorziiter Jean Claessens voorgedragen voor een Onderscheiding, niet wetende dat die hetzelfde voor hem deed. Dit levert op 15 september een dubbele uitreiking op.

Amigo
Van 1976 tot 1981 was de heer Kleintjes bestuurslid van de Midgetgolfclub. Daarna was hij tot 1997 wedstrijdleider bij de onderlinge competitie en organiseerde hij de jaarlijkse onderlinge toernooien. Sinds 1997 is hij weer als bestuurslid aan de slag gegaan. Daarnaast koopt hij de prijzen in, pleegt het onderhoud aan de banen en verricht organisatorische en administratieve werkzaamheden.

Zomerfeesten
Vanuit Midgetgolfclub Amigo is hij druk met de organisatie van de jaarlijkse deelname aan de Afferdse Zomerfeesten. Ieder jaar legde de heer Kleintjes een golfbaantje aan voor de kinderen die de zomerfeesten bezochte. Tegenwoordig zorgt hij voor het opbouwen van de kraam op de braderie, waar hij sinds tien jaar wafels bakt waarvan de opbrengst aan de vereniging ten goede komt. Daarnaast is hij lid van de feestcommissie.

Weys - speciaal
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Chris Smits

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest