Kalender

Plaats hier gratis uw eigen evenement, klik op de groene button “+ Plaats evenement”
of laat uw evenement voor € 25,00 door ons plaatsen.

Informeer ook naar de doorplaatsings-mogelijkheden op social-media

okt
25
vr
Qmusic the Party FOUT! – Bergen @ pin Optisport Recreatiecentrum Den Asseldonk
okt 25 @ 20:00 – 02:00

!
Het mega populaire evenement dat iedere editie volledig is uitverkocht. Een giga grote Foute party op 25 oktober in Den Asseldonk in Bergen. We gaan nóg grootser, nóg gekker en nóg fouter!

– Dans en zing mee op de beste foute hits
– We hebben de grootste foute artiesten
– Zoveel foamsticks en confetti heb je nog nooit gezien
‍♂️ – Kom verkleed, hoe fouter hoe beter
❤️ – De sfeer is altijd legendarisch
– Iedere editie uitverkocht, dus wees er snel bij!

⏰ .! ⏰
Kaartjes voor Qmusic The Party FOUT in Bergen zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 14 augustus om 19.00 via www.qmusicthepartyfout.nl

: , !
Het is niet verplicht om verkleed te komen, alleen leuk is het wel! Trek je gekste outfit uit de kast!

“Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blanca, Sex on the beach, We are the children of the night… Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen… Al jarenlang is de Foute Party een begrip in Nederland!”

Datum: vrijdag 25 oktober
Tijd: 20:00uur – 02:00uur
Toegang: Vanaf 18 jaar
Locatie: Den Asseldonk, Bergen

okt
27
zo
Walt Wilkins (USA)+ Maurice van Hoek @ Roepaen Podium
okt 27 @ 15:30 – 17:30
Walt Wilkins (USA)+ Maurice van Hoek @ Roepaen Podium | Ottersum | Limburg | Nederland

Walt Wilkins (San Antonio, Texas USA)
Walt is een begenadigd songwriter. Walt’s muziek werd opgenomen door grootheden als Kenny Rogers en Ricky Skaggs. Met The Mystiqueros creëerde Walt een Texas Hill Country supergroep. De muzikale backbone van de band komt nu naar Nederland, in de bezetting van Walt Wilkins zelf, zanger/bassist Bill Small in de jaren ’80 bekend als MTV-rockster. Tijdens de tour zal Bart de Win, het Nederlandse lid van de Mystiquero-familie, de band bijstaan op toetsen, zang en accordeon.

Support: Maurice van Hoek
Maurice van Hoek (25 januari 1992) ontvlucht in 2015 het conservatorium en stelt in drie maanden Amerika vast dat country zijn leven is. Hij trekt naar de seventies countryfolk van The Eagles en James Taylor. Op zijn zwerftocht schrijft hij voor het eerst persoonlijke songs over zijn belevenissen en emoties. Ze vormen de basis voor zijn debuut album ‘Live Forevermore’. In Amerika laat Maurice alles los. Hij voelt zich meer dan ooit aangetrokken tot country. “Drie akkoorden en de waarheid spreken, dat moet je kunnen. Alles wat het liedje dient.” Maurice keert opgelucht terug, met een visie en eindelijk een reden te doen wat hij het liefst doet, songs schrijven.

nov
2
za
Popkor’n 2019 @ BMV De Vilgaard
nov 2 – nov 3 hele dag
Popkor'n 2019 @ BMV De Vilgaard | Velden | Limburg | Nederland

Regelmatig organiseert Bravoure “Popkor’n”.
Een spetterende zaterdag avond en zondagmiddag vol muziek, dans en entertainment waarin ons koor zelf centraal staat. Wij nodigen u graag uit deze avond te bezoeken en u te laten verrassen. Houd onze site in de gaten voor verdere informatie hierover.

Rock-in-Mountains @ Recreatiecentrum Den Asseldonk
nov 2 @ 20:00 – 02:00
Rock-in-Mountains @ Recreatiecentrum Den Asseldonk | Bergen | Nederland

Op zaterdag 2 november 2019 zullen, tijdens de 3e editie van Rockin’ Mountains, weer 4 regionale bands op het podium van Den Asseldonk verschijnen. Dit festival is gratis toegankelijk voor jong en oud en wordt georganiseerd door SOLD i.s.m. Recreatiecentrum Den Asseldonk.

Pin It on Pinterest