Kalender

Plaats hier gratis uw eigen evenement, klik op de groene button “+ Plaats evenement”
of laat uw evenement voor € 25,00 door ons plaatsen.

Informeer ook naar de doorplaatsings-mogelijkheden op social-media

jan
23
wo
Kom op de koffie bij drie boswachters @ Landwinkel Jachtslot de Mookerheide
jan 23 @ 15:00 – 17:00

Kom op de koffie bij drie boswachters
Maak kennis met de nieuwe boswachter van Staatsbosbeheer.

Woon jij vlak bij de Mookerheide of kom je wel eens genieten van het Groesbeekse bos? Wandel je regelmatig op de Sint Jansberg, ga je graag naar Heumensoord of geniet je regelmatig van de Bruuk? Woensdagmiddag 23 januari is het weer tijd voor de maandelijkse koffiemiddag en kun je gezellig met de boswachters een gesprek aanknopen.

Dit keer is boswachter Ellen Luijks van Natuurmonumenten niet alleen aanwezig in Landwinkel de Mookerheide op Landgoed Jachtslot de Mookerheide. Ze wordt vergezeld door Lydie van Santen, boswachter van Staatsbosbeheer en ook zal de nieuwe boswachter Twan Teunissen aansluiten.

Twan is boswachter van de de Bruuk, de Gelderse Poort en de Duivelsberg. Kom kennis maken met deze kersverse boswachter van Staatsbosbeheer. Samen verwelkomen je graag in onze gebieden.

Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer willen graag weten waar je van geniet, waar je enthousiast over bent of waar je je aan stoort. Of kom gewoon langs voor een gezellig praatje. Je bent van harte welkom op woensdag 23 januari tussen 15 en 17 uur in Landwinkel de Mookerheide op Landgoed de Mookerheide, Heumensebaan 2 in Molenhoek. De koffie staat klaar!

apr
13
za
Dutch Golf Musuem Open Hickory Tournament @ Landgoed Bleijenbeek
apr 13 @ 10:00 – 21:00

 

Thanks to all participants and see you next year starting 13 April 2019 at the Dutch Golf Musuem Open Hickory Tournament!

mei
26
zo
Braderie Gennep 2019 @ Gennep
mei 26 @ 11:00 – 17:00

Pin It on Pinterest