Kalender

Plaats hier gratis uw eigen evenement, klik op de groene button “+ Plaats evenement”
of laat uw evenement voor € 25,00 door ons plaatsen.

Informeer ook naar de doorplaatsings-mogelijkheden op social-media

mrt
21
do
Opname watunweek bij Arizona @ Arizona Aijen
mrt 21 @ 19:15
mrt
24
zo
Concert Oksana Bos-Baljva en Miriam Wijnen @ Galerie Pictura
mrt 24 @ 14:00
Concert Oksana Bos-Baljva en Miriam Wijnen @ Galerie Pictura | Bergen | Limburg | Nederland

Op zondag 24 maart 14.00 uur zal er bij Galerie Pictura een concert gegeven worden door Oksana Bos-Baljva en Miriam Wijnen die samen het duo vormen “2dames1piano”. Reserveer op tijd want er zijn maar 50 zitplaatsen. De basis van hun repertoire is klassiek maar ze kunnen ook kleinkunst en lichte muziek uitvoeren.

Deze keer zoeken ze de combinatie met de expositie die op dat moment in de galerie is en dat is de solo-expositie van Brita Seifert. Miriam Wijnen en Oksana Bos-Baljva kwamen elkaar tegen in Noord-Limburg. Miriam heeft een theaterachtergrond, schrijft, speelt, regisseert en zingt. Oksana kwam uit Naltsjik (Zuid-Rusland) naar Nederland en is pianiste, pianodocent en dirigent van een groot aantal koren. Hun muzikale gevoel delen ze graag met ons. Laat u verrassen door een combinatie van Nederlandse humor en Russisch vuur.

Uw reservering kan via galerie@galeriepictura.nl of telefonisch 0485-341970 Galerie Pictura vindt u aan de Aijenseweg 16b, 5854PT Aijen gem. Bergen Noord-Limburg U vindt de info ook op www.galeriepictura.nl/galerieconcerten.

apr
20
za
Normaal avond Aijen 2019 @ Weiland Aijen
apr 20 @ 20:00

Pin It on Pinterest