Kalender

Plaats hier gratis uw eigen evenement, klik op de groene button “+ Plaats evenement”
of laat uw evenement voor € 25,00 door ons plaatsen.

Informeer ook naar de doorplaatsings-mogelijkheden op social-media

jan
19
za
Hotel2000 Old Inn @ Old Inn Ottersum
jan 19 @ 21:00
Hotel2000 Old Inn @ Old Inn Ottersum | Ottersum | Limburg | Nederland

Hotel2000 speelt een topselctie uit de lijst der lijsten. Het is de laatste sessie van deze winter dus voor wie nog eens wil of voor wie het nog niet heeft beleefd: komt allen tesamen!

jan
25
vr
Undercoversessie: Amy Winehouse @ Roepaen Podium
jan 25 @ 21:00 – 00:30
Undercoversessie: Amy Winehouse @ Roepaen Podium | Ottersum | Limburg | Nederland
Voorverkoop: € 10,00 Kassa: € 12,50 BESTEL TICKETS
Het concept van onze undercoversessies is inmiddels welbekend: artiesten uit veelal bekende Nederlandse bands, brengen in een speciaal samengestelde muziekformatie een spectaculaire ode aan ´de muzikale groten der aarde´. Kwaliteitscovers dus! De undercoversessie van deze week is een eerbetoon aan Amy Winehouse.Deze undercoversessie is onder leiding van Chris van der Meer (The Originators).

De inloop voor deze sessie is om 21:00 uur en na afloop biedt onze huis-DJ je alle mogelijkheid om gezellig na te borrelen. Een ticket kost €10,- exclusief servicekosten in de voorverkoop en €12,50 aan de dagkassa

feb
1
vr
Undercoversessie: Simply Red @ Roepaen Podium
feb 1 @ 21:00 – 21:15
Undercoversessie: Simply Red @ Roepaen Podium | Ottersum | Limburg | Nederland
Voorverkoop: € 10,00 Kassa: € 12,50 BESTEL TICKETS
Het concept van onze undercoversessies is inmiddels welbekend: artiesten uit veelal bekende Nederlandse bands, brengen in een speciaal samengestelde muziekformatie een spectaculaire ode aan ´de muzikale groten der aarde´. Kwaliteitscovers dus! De undercoversessie van deze week is een eerbetoon aan Simply Red.Deze undercoversessie is onder leiding van Chris van der Meer (The Originators).

De inloop voor deze sessie is om 21:00 uur en na afloop biedt onze huis-DJ je alle mogelijkheid om gezellig na te borrelen. Een ticket kost €10,- exclusief servicekosten in de voorverkoop en €12,50 aan de dagkassa.

mei
19
zo
DERBY: Achates – SV Milsbeek @ Sportpark de Niersvallei
mei 19 @ 14:30

Pin It on Pinterest