Kalender

Plaats hier gratis uw eigen evenement, klik op de groene button “+ Plaats evenement”
of laat uw evenement voor € 25,00 door ons plaatsen.

Informeer ook naar de doorplaatsings-mogelijkheden op social-media

jan
23
wo
Kom op de koffie bij drie boswachters @ Landwinkel Jachtslot de Mookerheide
jan 23 @ 15:00 – 17:00

Kom op de koffie bij drie boswachters
Maak kennis met de nieuwe boswachter van Staatsbosbeheer.

Woon jij vlak bij de Mookerheide of kom je wel eens genieten van het Groesbeekse bos? Wandel je regelmatig op de Sint Jansberg, ga je graag naar Heumensoord of geniet je regelmatig van de Bruuk? Woensdagmiddag 23 januari is het weer tijd voor de maandelijkse koffiemiddag en kun je gezellig met de boswachters een gesprek aanknopen.

Dit keer is boswachter Ellen Luijks van Natuurmonumenten niet alleen aanwezig in Landwinkel de Mookerheide op Landgoed Jachtslot de Mookerheide. Ze wordt vergezeld door Lydie van Santen, boswachter van Staatsbosbeheer en ook zal de nieuwe boswachter Twan Teunissen aansluiten.

Twan is boswachter van de de Bruuk, de Gelderse Poort en de Duivelsberg. Kom kennis maken met deze kersverse boswachter van Staatsbosbeheer. Samen verwelkomen je graag in onze gebieden.

Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer willen graag weten waar je van geniet, waar je enthousiast over bent of waar je je aan stoort. Of kom gewoon langs voor een gezellig praatje. Je bent van harte welkom op woensdag 23 januari tussen 15 en 17 uur in Landwinkel de Mookerheide op Landgoed de Mookerheide, Heumensebaan 2 in Molenhoek. De koffie staat klaar!

jan
26
za
Meet & greet in van der valk hotel @ Van der Valk Hotel Molenhoek
jan 26 @ 15:00 – 15:00
Meet & greet in van der valk hotel @ Van der Valk Hotel Molenhoek | Molenhoek | Limburg | Nederland

Foto objecten van Rob Chevallier in Van der Valk hotel ‘De Molenhoek’
Van 5 januari tot en met 28 februari

Foto’s op schietspoelen, breinaalddozen, speelgoedwagentjes en nog veel meer. Oude, afgedankte voorwerpen krijgen als kunstwerk een nieuw leven en een nieuwe betekenis. Beeldend kunstenaar Rob Chevallier (Velp – Gld) combineert zijn foto’s met spullen uit rommelmarkten en kringloop-winkels. Zo ontstaan kunstwerken met een kritische knipoog naar thema’s als klimaatverandering en industrialisering. Vanaf 5 januari tot en met 28 februari zijn de foto-objecten te zien in het Van der Valk Hotel ‘De Molenhoek’.

——————

Expositie info
Foto objecten van Rob Chevallier
van 5 januari t/m 28 februari in Van der Valk hotel ‘De Molenhoek’, Rijksweg 1, Molenhoek
Op zaterdag 26 januari is de kunstenaar aanwezig van 15.00 – 17.00.
Info Rob Chevallier
Rob Chevallier studeerde grafische Vormgeving aan ArtEZ Arnhem. Sinds 2006 is hij actief als beeldend kunstenaar en fotograaf. Zijn foto’s ontstaan vooral in het Ruhr-gebied en de regio Niederrhein. Vervreemding van de werkelijkheid is de basis. Recent werk bestaat uit een combinatie van foto’s en tweedehands objecten.

Boulevard 33a – 6881HP Velp
026-4423611 of 06-22857859.
chevallier@inbox.com
www.robchevallier.com

Pin It on Pinterest