Kalender

Plaats hier gratis uw eigen evenement, klik op de groene button “+ Plaats evenement”
of laat uw evenement voor € 25,00 door ons plaatsen.

Informeer ook naar de doorplaatsings-mogelijkheden op social-media

feb
28
do
Truujenbal @ Recreatiecentrum Den Asseldonk
feb 28 @ 20:30
Stropdasdrinken @ Café Just-Inn
feb 28 @ 21:00

Iedereen doet een stropdas om en deze wordt vast geschroefd aan een tafel of bar. Om de 12:30 minuten krijgen de deelnemers een glas bier 0,3. Op het moment dat je naar het toilet moet, of wanneer je het bier niet binnen de toegestane tijd op hebt, wordt je stropdas afgeknipt en heb je verloren. Degene die het langst blijft zitten wint een bierkaart en de wisselbeker!

mrt
3
zo
Optocht van Bergen 2019 @ Carnavalsvereniging "De Erdmennekes"
mrt 3 @ 13:30
mrt
9
za
Opening Kozijndeluxe Nieuw Bergen @ Showroom Kozijndeluxe
mrt 9 @ 13:00 – 17:00
mrt
15
vr
Bergse Biercantus @ Sportpark De Venhorst
mrt 15 @ 20:00 – 02:00
Bergse Biercantus @ Sportpark De Venhorst  | Bergen | Limburg | Nederland

Het evenement dat alsmaar populairder wordt in Limburg en Brabant komt naar Bergen! Na succesvolle cantussen in de regio is het op vrijdag 15 maart tijd voor de eerste Biercantus in de gemeente Bergen!

Het concept van een Biercantus is simpel: zingen en zuipen! Geleid door een cantusband zingt iedereen hetzelfde liedje uit volle borst. Er is een cantusbundel aanwezig voor als je de songtekst niet kent. Na elk nummer drink je gezamenlijk een biertje. Je kunt het, het best vergelijken met carnaval x koningsdag tot de macht apres ski.

Kaartjes zijn €5 en zijn verkrijgbaar in de kantine of bij een van de leden van de feestcommissie. Met je kaartje krijg je een consumptie gratis bij de cantus. Cheers!

apr
19
vr
The Vipers | Queen Tribute @ Recreatiecentrum Den Asseldonk
apr 19 @ 20:00 – 00:00

Met meer dan duizend live optredens achter de rug verovert de Italiaanse Queen tribute band Vipers Europa in sneltreinvaart. Zanger Giuseppe Maggioni werd in 2014 bekend door het programma The Voice of Italy. Zijn stem lijkt angstaanjagend veel op die van Freddie Mercury. De leden van Vipers weten de legendarische tracks van deze Britse band tot in detail na te bootsen. Uiteraard door nadruk te leggen op de kracht van de muziek, maar ook door de kenmerkende kledingstukken en kapsels te gebruiken waar Freddie Mercury en z’n mannen bekend om stonden Na optredens op festivals als Bospop, Paaspop, Huntenpop, Tributeland en veel meer, staat deze Italiaanse band nu te trappelen de rest van alle (pop) zalen en festivals plat te spelen. Ze vuren een set van dik 2 uur lang vol louter tophits op het publiek af wat gegarandeerd leidt tot een groot feest der herkenning.

Tickets:
Voorverkoop: €16 via https://bit.ly/2QC06fo

Dagkassa: €20

 

mei
17
vr
Fun Run 2019 @ Gemeente Bergen
mei 17 @ 18:00 – 21:00
Fun Run 2019 @ Gemeente Bergen | Bergen | Limburg | Nederland

Doe mee aan de vrolijkste run van Bergen!

Alweer de derde Fun Run. Na het succes van de vorige jaren organiseert Bergen Beweegt Natuurlijk samen met veel partijen op 17 mei weer de Fun Run, voor en door Bergen! Een run, vol plezier, langs Fun Points en obstakels door het centrum van Bergen. Zien we jou ook op 17 mei?

Pin It on Pinterest