Carla Kersten loopt tijdens Vierdaagse voor Hulphond Nederland

Carla Kersten loopt tijdens Vierdaagse voor Hulphond Nederland

door | jul 4, 2018 | Gemeente Gennep, Gennep, Hobby & vrijetijd | 0 Reacties

Carla Kersten uit Gennep loopt van 17 tot en met 20 juli mee met de Nijmeegse Vierdaagse. Voor haar inmiddels de 45ste keer. Een jubileumjaar. Reden om iets extra’s te doen. Daarom vraagt zij iedereen om haar te steunen in de actie Hulphond Nederland.

Vijf jaar geleden toen Carla voor de 40ste keer de Vierdaagse meeliep, vroeg zij steun voor de actie ‘Light for the World’. ”Die actie heeft toen een mooie 1000 euro voor die organisatie opgeleverd”, herinnert de Gennepse zich nog. ”Eerder heb ik nog voor een plaatselijke vereniging een beamer bij elkaar gelopen. Nu hoop ik minimaal 500 euro bijeen te kunnen sprokkelen voor Hulphond Nederland.”

De 62-jarige Carla heeft inmiddels al heel wat kilometers weggewandeld en is altijd wel bereid om iets extra’s voor anderen te doen. Haar spontane jubileumactie is haar ingegeven via een wandelvriendin die aangewezen is op de hulp van een blindegeleidehond. ”Ik heb extra voor Hulphond Nederland gekozen omdat die organisatie meerdere soorten hulphonden opleidt. Dankzij de inzet van hulphonden kunnen mensen met een fysieke beperking of een zorgvraag deel blijven nemen aan de samenleving.”
Carla vervolgt: ”Ik ben bevoorrecht en doe mee aan vele wandeltochten zonder de hulp van anderen. Daar ben ik dankbaar voor. Vandaar dat ik iedereen vraag mij tijdens deze 45ste Vierdaagse met een klein bedrag te sponsoren voor Hulphond Nederland.”

Wie Carla’s Vierdaagsejubileum extra glans wil geven kan een bedrag overmaken op de rekening van C. Kersten, NL72RABO 0119374331 t.n.v. Hulphond Nederland 2018. Geld storten kan ook via de facebookpagina van Carla Kersten. Daar kan men rechtstreeks via ideal een bedrag overmaken naar Hulphond Nederland.

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Frans Thonen

Deel dit bericht
468 ad

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest