Concert Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso

De Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso verzorgt zondag 31 maart in de sporthal van Pica Mare in Gennep een goodwillconcert. Vanaf 14.00 uur zijn vrijwilligers n gasten van de gouden Zonnebloem afdeling Milsbeek-Ottersum-Ven-Zelderheide hier van harte welkom. Ook andere liefhebbers zijn uitgenodigd om dit bijzondere concert bij te wonen.

Al 50 jaar hebben de vrijwilligers van De Zonnebloem van deze afdeling ooren oog voor kwetsbaren in de samenleving. Zij verzorgen activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking, gaan op ziekenbezoek en doen nog veel meer om te zorgen dat deze mensen niet in een isolement geraken.

Tijdens het 50-jarig jubileumconcert op zondag 31 maart zijn nu de vrijwilligers en gasten van de Zonnebloem aan de beurt om in het zonnetje te worden gezet. Zij kunnen genieten van een spectaculair goodwillconcert van de Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’. 
Deze militaire kapel is in 2005 ontstaan na samenvoeging van de Koninklijke Militaire Kapel uit Den Haag en de Johan Willem Friso Kapel uit Assen. Dit koninklijke muzikale gezelschap onder leiding van majoor Tijmen Botma zorgt regelmatig voor de muzikale omlijsting bij officiële ontvangsten van staatshoofden en ambassadeurs, luistert militaire ceremonies op en geeft relatieconcerten door het land.

Op zondag 31 maart strijkt deze koninklijke kapel neer in de sporthal van Pica Mare. Hoewel het programma nog niet helemaal bekend is, staan al wel optredens van Santiago Cimadevilla op Bandoneon en een solo van Janneke Steinmann uit Ottersum vast. 
Kaartjes kosten 8 euro inclusief een consumptie en zijn vanaf heden te koop bij ‘Arts, Bakkers van Hier’. De organisatie berust bij stichting Summmertime Gennep. Via de link www.summmertimegennep.com. zijn ook kaartjes te reserveren. Het concert in de sporthal van Pica Mare begint om 14.30 uur. De zaal is open vanaf 14.00 uur.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 69)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 70)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Frans Thonen

Deel dit bericht