Crowdfunding voor renovatie kerkorgel

Het kerkbestuur van de Sint-Martinuskerk in Gennep heeft een Crowdfunding-Actie opgezet voor de renovatie van het kerkorgel. Op diverse plekken is er dringend herstel nodig aan het prachtige Verschueren orgel en daarom is besloten deze reparaties te laten uitvoeren. De kosten voor deze renovatie bedragen in totaal 6000 euro en om hieraan bij te dragen is een inzamelingsactie gestart. Voor slechts 10 euro kunnen donateurs een persoonlijke oorkonde aanschaffen. De organisatie van de actie probeert na iedere mis in de kerken aanwezig te zijn.

Het is ook mogelijk om te mailen naar info@parochie-martinus-gennep.nl maar geef dan wel door welke naam op de oorkonde moet komen staan. 

Gewoon een bijdrage overmaken kan natuurlijk ook naar bankrekening NL74RABO0135035333 ten name van RK parochie Martinus onder vermelding van “ORGEL”.

door | mei 2, 2019 | Gennep, Sociaal maatschappelijk

Eindsprint voor crowdfund aktie Genneps orgel

Met het einde van de orgelrestauratie in zicht doet de St. Martinuskerk een laatste oproep om deel te nemen in de crowdfund actie. Het streefbedrag is € 2500,00 momenteel staat de teller op € 2000,00.Oorspronkelijk zou de einddatum 1 september zijn,...

Ontmoetingsbarbecue in Gennep

Barbecueën in het park op een mooie zondagmiddag, krijgt jij er ook zin in? Op zondag 25 augustus kan het in hartje Gennep, op De Groes (achter het parkeerterrein van Jan Linders) is dan een gezellige ontmoetingsbarbecue voor jong en oud, waarvoor Malica...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest