Crowdfunding voor renovatie kerkorgel

Het kerkbestuur van de Sint-Martinuskerk in Gennep heeft een Crowdfunding-Actie opgezet voor de renovatie van het kerkorgel. Op diverse plekken is er dringend herstel nodig aan het prachtige Verschueren orgel en daarom is besloten deze reparaties te laten uitvoeren. De kosten voor deze renovatie bedragen in totaal 6000 euro en om hieraan bij te dragen is een inzamelingsactie gestart. Voor slechts 10 euro kunnen donateurs een persoonlijke oorkonde aanschaffen. De organisatie van de actie probeert na iedere mis in de kerken aanwezig te zijn.

Het is ook mogelijk om te mailen naar info@parochie-martinus-gennep.nl maar geef dan wel door welke naam op de oorkonde moet komen staan. 

Gewoon een bijdrage overmaken kan natuurlijk ook naar bankrekening NL74RABO0135035333 ten name van RK parochie Martinus onder vermelding van “ORGEL”.

door | mei 2, 2019 | Gennep, Sociaal maatschappelijk

Lezing over de rol van taal in een superdiverse samenleving

In het kader van het Jaar van de Ontmoeting houdt prof. dr. Sjaak Kroon op dinsdag 28 mei om 20.00 uur in de KennisKeuken (benedenverdieping van bibliotheek Gennep) een lezing over 'globalisering en talige diversiteit'. Over de rol van taal in een...

Weys - speciaal
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest