Culinair geweld aan de Maas

Well | Je moet toch wat in deze rare tijd en daar heeft René Brienen van Restaurant Brienen aan de Maas toch weer een originele draai aan gegeven. Samen met zijn goede vriend en vakgenoot Jos van Katwijk was het afgelopen zondag 17 mei een feest van culinair geweld in een brocante antieke ambiance op het terras van dit sterrenetablissement. “We vieren het witte goud zoals we dat het hele aspergeseizoen al doen”, aldus Brienen, “maar nu samen met mijn oude vriend Jos met wie ik veel raakvlakken heb en we maken er een mooi feestje van.”

Ook interessant

Zonnige start horeca met blijde gezichten

Zonnige start horeca met blijde gezichten

Op tweede pinksterdag, maandag 1 juni was het eindelijk zover dat de terrassen weer open konden, maar wel met bepaalde voorwaarden. Onder heerlijk zonnige omstandigheden maakte onze reporter met zijn camera een rondgang door de Maasduinen om op verschillende locaties...

Corona creëert creatief terrasbeleid

Corona creëert creatief terrasbeleid

Met ingang van 1 juni, tweede pinksterdag mag de horeca weer beginnen met de openstelling van café’s, restaurants en bijbehorende terrassen. Dit wel onder voorwaarden. Zo mogen er in het etablissement maximaal 30 gasten tegelijkertijd binnen zijn en moet de...

door | mei 18, 2020 | Eten-drinken & slapen, Video, Well

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad