Culthis weer op de radio

Het team van Culthis Radio en Maasduinencentraal hebben de handen ineen geslagen en zijn tot een unieke samenwerking gekomen. Vanaf nu is het cultuurhistorische programma elke zondagochtend om 10 uur te beluisteren op het digitale kanaal van Maasduinencentraal Radio. Ook zal de uitzending on-demand beschikbaar zijn als Podcast

Autonome redactie
Het team van Culthis blijft 100% autonoom en is zelf verantwoordelijk voor de inhoud en productie van het programma. Maandelijks zal er een nieuwe aflevering van Culthis beschikbaar zijn welke wekelijks herhaald wordt op Maasduinencentraal Radio. Indien gewenst kan de redactie gebruik maken van opname apparatuur en overige hardware van Maasduinencentraal.

Digitale kanalen
Sinds Gennep News de zendmachtiging voor de gemeente Gennep heeft verworven heeft Gennep geen eigen radiozender meer en kampte Culthis met het probleem om de luisteraars te bereiken. Maasduinencentraal zal maandelijks de uitzending via al haar kanalen gaan aanbieden, zowel als radioprogramma op Maasduinencentraal Radio, dat ook via de App live op de zondagochtend is te beluisteren, maar ook als als Podcast beschikbaar op App en Website. Distributie vindt plaats via de website en alle sociale media kanalen.

Onafhankelijk
Het staat de redactie van Culthis Radio helemaal vrij om het programma ook via ander kanalen aan te bieden, waarmee de onafhankelijkheid voor Culthis gewaarborgd blijft. 

Weys - speciaal
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Chris Smits

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest