Culturele Markt Gennep 2019

Culturele Markt Gennep 2019

Posted by Maasduinencentraal on Sunday, 14 April 2019
Video-ad

Smaakvolle culturele markt in Gennep

Lekkere hapjes proeven, snuffelen tussen leuke sieraden en tassen en voor de kinderen een leuke poppenkast, de jaarlijkse culturele markt in buurtcentrum ‘t Hökske in Gennep was vandaag, zondag 14 april een prima plek om elkaar in een ongedwongen sfeer te ontmoeten.

Jaarlijks vormt deze activiteit in het Hökske een geslaagde manier om via kennismaking met de internationale keuken contacten te leggen met de mensen uit de vele culturen die Gennep telt. 
Dit jaar werd deze culturele markt deels georganiseerd onder de vlag van het Jaar van de Ontmoeting en dat betekende dat de organisatie extra kon uitpakken. Zo was er nu een tent bijgeplaatst met extra activiteiten, waren er buiten onder leiding van een beweegcoach extra beweegspelletje en konden kids in de de Megafoon hun ei kwijt in de knutselhoek. Ook was hier lekkere popcorn te verkrijgen en vonden er op gezette tijden poppenkastvoorstellingen plaats.
Hoewel op het laatste moment enkele deelnemers verstek hadden laten gaan, bracht deze culturele markt vele mensen op de been en kijkt menigeen nu al uit naar een herhaling volgend jaar.

DEV Arcen steelt overwinning, koploper te sterk voor Heijen

EWC '46 speelde afgelopen zaterdagavond thuis op sportpark Oude Linde in Well tegen de rode lantaarndrager VVV '03 uit Venlo. Het werd een reguliere zege voor de thuisploeg die met 3-1 won en daarmee de problemen voor de Venlonaren nog groter maakte. VV Heijen mocht...

112 – Motorrijder naar het ziekenhuis

Op zondag 21 april is rond 11.15 een motorrijder op de afrit van de A77 bij Gennep er hard onderuit gegaan. De motorrijder is met onbekend letsel aan zijn voet overgebracht naar het ziekenhuis. Het betreft een eenzijdig ongeluk.   ...

Weys - speciaal
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Chris Smits

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest