Culturele Markt Gennep 2019

Culturele Markt Gennep 2019

Posted by Maasduinencentraal on Sunday, 14 April 2019

Smaakvolle culturele markt in Gennep

Lekkere hapjes proeven, snuffelen tussen leuke sieraden en tassen en voor de kinderen een leuke poppenkast, de jaarlijkse culturele markt in buurtcentrum ‘t Hökske in Gennep was vandaag, zondag 14 april een prima plek om elkaar in een ongedwongen sfeer te ontmoeten.

Jaarlijks vormt deze activiteit in het Hökske een geslaagde manier om via kennismaking met de internationale keuken contacten te leggen met de mensen uit de vele culturen die Gennep telt. 
Dit jaar werd deze culturele markt deels georganiseerd onder de vlag van het Jaar van de Ontmoeting en dat betekende dat de organisatie extra kon uitpakken. Zo was er nu een tent bijgeplaatst met extra activiteiten, waren er buiten onder leiding van een beweegcoach extra beweegspelletje en konden kids in de de Megafoon hun ei kwijt in de knutselhoek. Ook was hier lekkere popcorn te verkrijgen en vonden er op gezette tijden poppenkastvoorstellingen plaats.
Hoewel op het laatste moment enkele deelnemers verstek hadden laten gaan, bracht deze culturele markt vele mensen op de been en kijkt menigeen nu al uit naar een herhaling volgend jaar.

Maasduinen Courant koppelt oude aan nieuwe media

MaasduinenCentraal (MDC) gaat in nauwe samenwerking met Van den Munckhof print & media een tweewekelijkse krant uitbrengen onder de naam 'Maasduinen Courant'. Nadat bekend werd dat De Limburger ging stoppen met het huis-aan-huis brengen van de Via...

Herman Franken benoemd tot Ridder

Tijdens het sportgala op vrijdag 13 december in sportcentrum Pica Mare reikt burgemeester Van Beek een koninklijke onderscheiding uit aan de heer Franken uit Gennep. Hij wordt benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De heer Franken ontvangt de...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Chris Smits

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest