De Ontknoping brengt dolkomisch blijspel

Toneelvereniging de Ontknoping brengt op 1 en 2 november in De Klaproos in Siebengewald het dolkomische blijspel ‘De Zilvere Brulloft’ op de planken. Dit stukje volksvermaak wordt in het dialect gebracht en staat garant voor een avondje ouderwets genieten.

In het blijspel zijn Henk en Bets Janssen 25 jaar getrouwd en dat moet gevierd worden…. Althans dat vindt Bets. En na 25 jaar wordt het ook wel eens tijd voor nieuwe meubels en gordijnen. Henk daarentegen vindt het allemaal onzin en wil hier het liefst zo min mogelijk geld aan uitgeven.
Gelukkig meldt de puissant rijke tante Edith uit Oostenrijk zich om met haar begeleidster Marie naar de bruiloft te komen. Henk blijkt enig erfgenaam te zijn dus alles wordt in het werk gesteld om zoveel mogelijk geld bij haar los te peuteren. De buren Oscar en Helga, dochter Steffie en vriend Paul, Max de antiekhandelaar… iedereen wordt ingeschakeld om dit plan te laten slagen. Maar… komt tante Edith wel naar het feest en zo ja, wat zal ze meebrengen als cadeau?
Kortom een dolkomische situatie die garant staat voor een hilarisch toneelavondje in De Klaproos.

Kaarten à 9 euro p.p. zijn te koop bij de Haldie Siebengewald en Kwalitaria ‘t Huukske. Op de avonden zelf zijn de laatste kaarten aan de avondkassa te koop. De voorstelling begint om 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

Dorpsraad Bergen roept geesten op

Op 11 januari 2020 om 18.30 uur gaat het weer spoken in Bergen. Vorig jaar was de spooktocht een groot succes. en deze keer wordt het minstens net zo spannend of misschien nog wel spannender. Dus ben jij tussen de 12 en 18 jaar oud en durf je het aan om...

Glasvezel buitenaf plaatst eerste verdeelpunt

Gisteren heeft Glasvezel buitenaf aan de Heerenvenweg in Wellerlooi het eerste verdeelpunt geplaatst. Een belangrijk moment want deze 'kast' verdeelt het digitale signaal naar 408 adressen. Ook interessant  [adrotate...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Frans Thonen

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest