DEV Arcen en Heijen pakken punt in thuisduels

Heijen begon goed aan deze wedstrijd die uiteindelijk in een spectaculaire 3-3 eindigde. Het was echter GFC ’33 uit Grubbenvorst dat de score opende. Net voor rust wist Maarten van der Burg de keeper van GFC te passeren met een scherpe vrije trap die er in één keer in ging.

Na de pauze kwamen de mannen van trainer Peter ten Haaf goed uit de startblokken en had Dirk Schonenberg de 2-1 er al snel in liggen. Heijen had daarna de wedstrijd goed onder controle en leek er weinig aan de hand en toch kwam Grubbenvorst op 2-2. Niet veel later kwamen de bezoekers zelfs op voorsprong en leek Heijen weer met lege handen te staan. De ploeg rechtte nog een keer de rug en kwam verdiend op 3-3 na voorbereidend werk van Guus Hawinkels en de tweede goal voor Dirk Schonenberg.

DEV Arcen kwam op sportpark De Hondskamp vroeg in de wedstrijd op een achterstand tegen de gasten uit Meterik maar wist nog voor rust de stand gelijk te trekken door een doelpunt van Jordy Valckx. Na de pauze was Arcen de bovenliggende partij en kwam ook op voorsprong door een goal van Tim Verbeek. Het was echter niet voldoende voor de eindzege want Meterik maakte na een uur voetballen de gelijkmaker, eindstand 2-2.

door | 29,okt,2018 | Arcen, DEV, Heijen, vv Heijen

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 69)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 70)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht