DEV Arcen en Heijen trotse koplopers

DEV Arcen en VV Heijen zijn de trotse koplopers in de vierde klasse G. Zonder puntverlies en met een overtuigend doelsaldo van 9-0 staat DEV bovenaan, gevolgd door Heijen met een saldo van 7-2. Beide teams wisten afgelopen zondag 30 september wederom te winnen en hebben nu zes punten uit twee wedstrijden.

DEV Arcen ontving thuis op de De Hondskamp het VVV ’03 en  het werd een afstraffing voor de Venlonaren, die met 5-0 aan de broek kregen. In de eerste helft scoorden Rowan Houben en Edvin Besic, en na de rust werd de voorsprong uitgebreid door doelpunten van Joppe Cup en tweemaal Ricky Hermkes.

VV Heijen was minder overtuigend dan vorige week en moest zelfs kort na de pauze een 0-1 achterstand incasseren tegen Hegelsom. Daarna werd orde op zaken gesteld en won Heijen alsnog met 2-1 door doelpunten van Jeen Schiks en Dirk Schoonenberg. Aanstaande zondag 7 oktober staat de topper VV Heijen – DEV Arcen op het programma.

Montagnards ging zondag op bezoek in de Meterik en wist het eerste punt van deze competitie binnen te halen. Na een half uur voetballen scoorde Montagnards de openingstreffer door een doelpunt van Mohammed Fuaad en in de tweede helft maakte Meterik gelijk en de eindstand werd bepaald op 1-1.

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest