DEV-Arcen en Stormvogels pakken punt in slotminuut

STORMVOGELS IN BLESSURETIJD LANGS OOSTRUM

Het was een prachtige voetbalmiddag in Oostrum met twee voetballende ploegen die erg aan elkaar gewaagd waren. En alhoewel de gelijke stand een terechte weergave was van de wedstrijd was het voor Oostrum behoorlijk zuur toen Jordi Tissen in de laatste minuut van de wedstrijd de gelijkmaker scoorde. (Bron: Website Stormvogels)

Eerste helft >>>>

De eerste helft hielden beide ploegen elkaar goed in evenwicht. Kansen over en weer in de beginfase. Allereerst een grote kans voor Dawid Becmer die via een fraaie combinatie de bal krijgt van Jordi Tissen maar de bal wordt geblokt door de verdediging en de rebound wordt voorlangs geschoten. Minuut later een grote kans aan de andere kant maar de bal spat weg op de lat en in tweede instantie redt Tom Hopman. Enkele minuten later een schot op goal van Ruud Custers maar die bal wordt een prooi voor Tom Hopman. Na een kwartiertje krijgt Thomas Creemers de bal mee na een foutje in de verdediging van Oostrum maar zijn uithaal wordt met de vingertoppen van de keeper tot hoekschop verwerkt. In de 25. minuut is het raak voor Oostrum doordat de bal niet snel genoeg weggewerkt kon worden binnen de zestien. In eerste instantie bracht Tom nog wel redding maar Ruud Custers kreeg uiteindelijk de bal voor de voeten en scoorde de 1-0. Lang kon Oostrum hier echter niet van genieten want een minuut later komt Stormvogels op gelijke hoogte doordat een vrije trap van Bart Seegers strak ingekopt wordt door Gijs Creemers. Voor rust nog enkele kansen voor Stormvogels waarbij Thijn Fransman net het net niet kan vinden en Dawid Becmer op de vuisten van doelman Fer van Rooij schiet. Vlak voor rust nog een vrije trap op randje zestien maar de doelman had zijn muur goed staan en kon met een duik de bal uit de benedenhoek tikken.

Tweede helft >>>>

Na rust meteen een actie van Chris Wilschut die via links alleen op de keeper afgaat maar Tom Hopman brengt wederom redding met z’n vuisten. Daarna liet Oostrum het initiatief meer en meer over aan Stormvogels en lieten zich wat terugzakken om te loeren op een counter. Zo golfde het spel lange tijd op en neer totdat in de 68. minuut Chris Wilschut de 2-1 maakte. Daarna was Stormvogels het even kwijt waardoor Oostrum bijna geprofiteerd had. Een bal die via onderkant lat net voor (of achter) de lijn stuiterde werd maar met moeite weggewerkt en in tweede instantie bracht Tom Hopman redding. Heftige protesten van de zijde van Oostrum maar het was voor de scheidsrechter van die afstand echt niet te zien of de bal de lijn gepasseerd had en hij had helaas voor Oostrum geen doellijn technologie ter beschikking. Met nog een kwartier op de klok kreeg Stormvogels weer een vrije trap op randje zestien. De bal kwam via de muur terecht bij Gijs Creemers die net voorlangs schoot. Stormvogels ging met alle macht op zoek naar de gelijkmaker en probeerde met lange ballen de spitsen te bereiken. En in blessuretijd toen Oostrum al dacht dat ze de drie punten op hun conto bij konden gaan schrijven bracht Jordi Tissen redding voor Stormvogels door de zeer verdiende gelijkmaker te scoren om zo de eindstand op 2-2 te brengen.

DEV SPROKKELT PUNTJES

Het zag er heel lang naar uit dat DEV-Arcen op bezoek in Hegelsom met lege handen naar huis zou gaan. Kort na rust was het Hegelsom dat de voorsprong pakte en het duurde tot in de blessuretijd voordat Tim Verbeek voor Arcen een punt veilig stelde. Dit werd daarmee de tweede wedstrijd op rij dat DEV zich met een punt tevreden moest stellen

door | 5,nov,2018 | Arcen, DEV, Siebengewald, Stormvogels

Weys - speciaal
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest