DEV Arcen laat punten liggen, ruime zege EWC

Het was minder eenvoudig dan de uitslag doet vermoeden gisteren op Sportpark Oude Linde in Well, maar het was wel duidelijk dat EWC ’46 geen cadeautjes weg wilde geven aan de gasten uit Hegelsom. Er stond een gemotiveerd EWC aan de aftrap dat van begin af aan druk wilde zetten. Dat resulteerde in een vroeg doelpunt van ‘good old’ Mimoun Akrom en nog voor rust werd de voorsprong verdubbeld door een goal van Mike Kroon.

Ook in de tweede helft was EWC de betere ploeg en maakte Koen Stevens de 3-0. Kort voor het eindsignaal zette Mike Kroon de 4-0 eindstand op het scorebord.

DEV-Arcen liet zich afgelopen zondag in eigen huis verrassen door laagvlieger BVV ’27 uit Blitterswijck. Het waren zelfs de gasten die na ruim een half uur spelen op voorsprong kwamen. Gelukkig voor DEV wist Edvin Besic nog voor rust de gelijkmaker te scoren en hadden de Arcenaren nog de gehele tweede helft om orde op zaken te stellen.

Het bleef echter zoals het was en sleepte Blitterswijck een verdiend punt uit het Arcense vuur.

door | 15,apr,2019 | Arcen, DEV, EWC, Well

DEV Arcen steelt overwinning, koploper te sterk voor Heijen

EWC '46 speelde afgelopen zaterdagavond thuis op sportpark Oude Linde in Well tegen de rode lantaarndrager VVV '03 uit Venlo. Het werd een reguliere zege voor de thuisploeg die met 3-1 won en daarmee de problemen voor de Venlonaren nog groter maakte. VV Heijen mocht...

Lauf Racing Team past programma 2019 aan

**verklaring Lauf Racing Team**Beste fans en volgers van Lauf Racing Team,Tot onze spijt hebben wij helaas besloten om in 2019 NIET deel te nemen aan het Eurol NK Autocross.Vanwege privé keuzes kunnen wij de combinatie Eurol NK Autocross en Autocross Masters niet...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest