DEV Arcen pakt punt in America, nipte zege Stormvogels

DEV Arcen heeft in de confrontatie tegen AVV America bijna de gehele wedstrijd tegen een achterstand aangekeken. Nadat vorige week diezelfde wedstrijd op sportpark De Hondskamp nog relatief gemakkelijk met 2-0 werd gewonnen was het afgelopen zondag in America een ander verhaal. Een snelle voorsprong van de gastgevers werd gedurende bijna de hele partij vastgehouden en het was Baer Brueren die in de 89. minuut een punt voor Arcen veiligstelde.

Het is Stormvogels ’28 gelukt om de volle zes punten te behalen in de dubbele ontmoeting met SVEB. De thuiswedstrijd werd vorige week met 2-0 gewonnen en ook op bezoek in Broekhuizenvorst werden drie punten gepakt, zij het moeizaam. Thomas Creemers was de enige die het doel wist te vinden en hij werd daarmee matchwinner voor de ploeg uit Siebengewald.

Vorige week wist Heijen thuis nog met 4-1 te winnen maar in de terugwedstrijd moest de Heijense ploeg haar meerdere erkennen in Oostrum. Dat de nederlaag niet hoger uitviel dan 2-0 had Heijen vooral te danken aan zijn beste speler die middag, doelman Mark van der Burg.

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest