DEV-Arcen wint, nederlaag voor EWC en Stormvogels

DEV-Arcen heeft goede zaken gedaan afgelopen zondag op bezoek bij BVV ’27 in Blitterswijck. In een spannende en gelijkopgaande wedstrijd werd het uiteindelijk 2-3. Het was DEV dat brutaal de voorsprong pakt door een goal van Mike Valckx halverwege de eerste helft maar kort voor rust maakte BVV gelijk. In de tweede helft wisten de gastgevers op voorsprong te komen en kon DEV-Arcen op jacht naar de gelijkmaker. Die kwam van de voet van Jordy Valckx en in de slotfase was het Nino Reutelingsberger die voor de 2-3 tekende.

STORMVOGELS ONDERUIT OP GRASVELD IN BROEKHUIZENVORST

Ook de tweede uitwedstrijd heeft Stormvogels niet kunnen winnen. Het was een dag waar alles tegen zat. Belabberd weer, twee vrije trappen op binnenkant paal en een scheidsrechter die het net allemaal iets anders zag dan de Stormvogels aanhang. Twee snelle counters brachten SVEB uiteindelijk de overwinning.

Op deze natte zondagmiddag was Stormvogels afgereisd naar Broekhuizenvorst voor hun tweede uitwedstrijd. Op het kletsnatte veld was het ploeteren en van goed voetbal was geen sprake. Toch kreeg Lloyd al snel een kans op de openingstreffer maar zag de bal via de rug van een verdediger langs gaan. Even later een kans voor Taleb Sarkouk maar ook deze bal ging er net niet in. In de 14de minuut een razendsnelle counter van SVEB waarbij Dean Crompvoets goed doorkomt over links en met zijn voorzet aanvoerder Maik Vermazeren bediend die hem fraai binnenschiet. Kwartiertje later wordt een voorzet van Bart Seegers net langs geschoten door Lloyd Kooiman. Even later is Lloyd wel trefzeker als hij een voorzet van Thomas Creemers binnen kopt. Vijf minuten voor rust een tackle van achteren op de benen van Lloyd Kooiman en de boosdoener komt er vanaf met geel (met een rood randje). Bart Seegers neemt plaats achter de bal en passeert de muur met een perfecte trap en raakt binnenkant paal maar de bal schiet terug het veld in waardoor de bal weggewerkt kan worden door de verdediging van SVEB.

Na rust meteen een grote kans voor Dean Crompvoets die over schiet. Daarna een vrije trap voor Stormvogels en weer valt die precies op binnenkant paal met hetzelfde resultaat als de eerste. Het zat niet mee vandaag. Stormvogels zette aan maar menig aanval werd afgevlagd voor buitenspel dit tot woede van de Stormvogels bank want in bijna alle gevallen was het niet de speler die de bal aangespeeld kreeg die buitenspel stond maar scheidsrechter Twan Keijsers trapte er iedere keer weer in. Na een kwartier spelen wederom een perfect uitgevoerde counter van SVEB en nu was het Dean Crompvoets die scoorde. Taleb Sarkouk had de gelijkmaker op zijn voet tien minuten voor het einde maar kon net de korte hoek niet vinden. Ook de counter van SVEB van wie anders dan Dean en Maik net voor het eindsignaal werd niet omgezet in een doelpunt zodat de 2-1 op de borden bleef staan en Stormvogels drijfnat zonder punten weer naar Siebengewald terug mocht reizen.

Wisten de Groenwitten uit Well vorige week nog een mooie uitzege te behalen, deze keer was het een zeperd van jewelste op bezoek in Hegelsom. EWC ’46 werd met maar liefst 4-0 naar huis gestuurd en kan zich gaan bezinnen op de thuiswedstrijd van volgende week als gedeeld-koploper SV United op bezoek komt.

door | 7,okt,2019 | Arcen, DEV, EWC, Siebengewald, Stormvogels, Well

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 69)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 70)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Paarden Sport Verenigingen (PSV) fuseren

Paarden Sport Verenigingen (PSV) fuseren

PSV Bayard-Vitus uit Well en PSV De Grensruiters uit Siebengewald zijn samen opgegaan in een nieuwe vereniging onder de naam PSV Maasduinen. Door de fusie hopen beide verenigingen een sterkere positie te krijgen in de Noord Limburgse ruitersportwereld. De leden hebben...

Willem Janssen uitgeschakeld voor de rest van het seizoen

Willem Janssen uitgeschakeld voor de rest van het seizoen

De uit Well afkomstige profvoetballer Willem Janssen is voor de rest van dit seizoen uitgeschakeld. De 33-jarige aanvoerder en centrale verdediger van FC Utrecht liep tijdens de bekerwedstrijd van afgelopen woensdag tegen FC Eindhoven een zware knieblessure op die,...

Vitesse ’08 kansloos in Haps

Vitesse ’08 kansloos in Haps

Het is dit seizoen tot nu toe een lijdensweg voor Vitesse '08, de Gennepse formatie kan maar niet winnen en heeft er met twee gelijke spelen uit elf wedstrijden nog nooit zo slecht voorgestaan. Afgelopen zondag moest de inhaalwedstrijd gespeeld worden tegen...

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht