Dunter Flinn wint de Roos van Nijmegen

Eerste prijs bij de Roos van Nijmegen!❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Posted by Dunter Flinn on Thursday, 30 May 2019

De Gennepse band Dunter Flinn heeft op 30 mei de 33e editie van de Roos van Nijmegen gewonnen, dé jaarlijkse bandcompetitie georganiseerd door Poppodium Doornroosje. Dunter Flinn overtuigde de jury met originele nummers en een goede muzikale uitvoering.

Video-ad

De vier jonge bands Indigo, Sovay, 3000 Pieces en Dunter Flinn versierden de avond met hun zelf geschreven nummers. Het enthousiasme van het publiek voor de bands was groot.

De hoofdprijs bestaat uit studiotijd voor een demo- of singleproductie bij BigMouth Music, mastering van de opnames door Gold Soundz Mastering en een band-coachingtraject door De Nieuwe Oost.

Muziektheater zoekt acteurs en figuranten

Voor het muziektheaterstuk 'Lèvesloop ... en trug' worden acteurs, actrices, zangers, zangeressen en figuranten gezocht die op vrijwillige basis aan dit theaterstuk mee willen werken. Hierin wordt op theatrale wijze teruggekeken op de evacuatietochten,...

Veel evenementen in Gocher Stadtpark voor jong en oud

Veel mensen weten het nog niet maar in het Gocher Stadtpark worden ook dit seizoen weer veel muzikale evenementen georganiseerd die voor iedereen gratis toegankelijk zijn. Zo was er afgelopen zaterdag 18 mei een Rock & Pop Event dat door honderden...

Weys - speciaal
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest