Eerste driepunter voor FAST in kampioenspoule

Eredivisionist FAST heeft een klinkende 0-3 overwinning behaald bij Regio Zwolle Volleybal. In de hoofdstad van Overijssel liet FAST, dat twee van de drie eerdere onderlinge ontmoetingen won, er geen twijfel over bestaan wie het sterkste was. In slechts 66 minuten eiste de Roze Brigade met 21-25, 15-25 en 15-25 de volle winst op. (Door Jos Gröniger)

Video-ad

In het Landstede Sportcentrum viel woensdag alles op zijn plaats en er was maar één ploeg die overheerste. In de eerste set bleef het lang spannend maar bleek FAST uiteindelijk sterker. In de daaropvolgende sets wisten de gasten sneller een beslissing te forceren. Met twee keer 15-25 pakten de Roze Vogols de eerste volle winst waardoor opponent Regio Zwolle Volleybal weer werd gepasseerd in de kampioenspoule. De Roze Brigade is na zeven wedstrijden vijfde en heeft twee punten meer dan Zwolle.

Trainer Harmen Bijsterbosch zag dat zijn team de wedstrijd steeds gecontroleerd had. “We waren vanaf het begin de bovenliggende partij. De meiden waren steeds scherp, aanvallend en verdedigend. De lange rally’s waren in ons voordeel.”

door | 28,mrt,2019 | Gennep, Volleybal

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest