Eerste Mosaïqueje likeur voor Prins Twan

”Het smaakt naar meer…”, merkt Prins Twan d’n Twedde van de Erdmennekes op na drie proefglaasjes Mosaïqueje likeur in Slijterij De Toren op het Mosaïqueplein in Bergen.

 

De prinselijke hoogheid van de Erdmennekes mocht vandaag zaterdag 1 december als eerste dit smakelijk likeurtje voor de winterse dagen proeven en in ontvangst nemen. Een voorrecht waar Prins Twan geen nee tegen zegt.

Al snel verdwenen de eerste glaasjes kruidenkaneel likeur achter in de keel van de Erdmennekesprins. Achtereenvolgend stopte verkoopmedewerkster Bianca nog een flesje van dit smakelijke likeurtje in de handen van Prins Twan. ”Kan hij nog langer van dit nieuwe streekdrankje genieten”, aldus Bianca.

Dit amberkleurige streeklikeurtje is speciaal voor Bergen gemaakt bij de IJsvogel in Arcen en heet Maasduinen Mosaïqueje. De naam verwijst naar winkelcentrum Mosaïque in Nieuw Bergen. Daar is ook slijterij De Toren gevestigd. Daar kan men ieder weekend elke vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur terecht. Niet alleen voor dit lekkere streeklikeurtje maar ook voor andere dranken en feestelijk verpakte drankpakketten. Een flesje Maasduinen Mosaïqueje kost 11,99 euro.

Weys - speciaal
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Frans Thonen

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest