Einde culinair tijdperk Hostellerie de Hamert

Hostellerie de Hamert sluit de deuren!

Ruim 70 jaar was Hostellerie de Hamert in Wellerlooi een unieke plek voor gasten die van rust, maar vooral van lekker eten houden. Met name tijdens het aspergeseizoen vonden vele gasten ons bedrijf aan de Maas. Helaas komt aan deze mooie traditie een eind, per direct sluiten wij, met pijn in ons hart, de deuren.

De laatste jaren was ons bedrijf verliesgevend en is de concurrentie in de regio toegenomen. De kosten blijven stijgen en de vooruitzichten worden steeds lastiger. Om de kwaliteit, die wij nastreven en u van ons gewend was, te waarborgen moet er flink worden geïnvesteerd. We hebben alle mogelijkheden onderzocht, maar zien geen kansen de exploitatie weer gezond te krijgen.

Met name voor onze loyale medewerkers vinden we het een heel vervelend besluit. De meeste collega’s werken ruim tien jaar binnen ons bedrijf, sommige meer dan 25 jaar. We bedanken onze medewerkers voor al die jaren trouwe dienst en inzet. Ook dank aan alle (vaste) gasten die Hostellerie de Hamert jarenlang bezochten, wij stonden graag voor u klaar!

Nogmaals dank iedereen en graag tot ziens,

Roger en Monique Smits


Verklaring Hostellerie de Hamert

Lees hier het bericht van de Limburger >>>

Hostellerie De Hamert in Wellerlooi is dinsdag door de rechtbank Limburg failliet verklaard. Het faillissement treft ook de tegenoverliggende Jachthut Op den Hamert (het pannenkoekenhuisje). Beide zaken zijn met onmiddellijke ingang op slot.

De eigenaren van beide zaken, Roger en Monique Smits, hebben zelf het faillissement aangevraagd bij de rechtbank. Het personeel, volgens opgave van de rechtbank Limburg in totaal bijna twintig medewerkers, wordt dinsdagmiddag ingelicht over het faillissement. Leer meer >>> 

door | jan 8, 2019 | Ondernemersnieuws, Wellerlooi

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Chris Smits

Deel dit bericht
468 ad

1 Comment

 1. Beste Monique en Roger,

  Met veel spijt hebben wij jullie bericht gelezen. Mam belde deze ochtend al naar ons en was ook erg verdrietig. Ze wilde op 7. april nog eens haar verjaardag bij jullie vieren.

  Wat een geweldige tijd hebben wij bij jullie gehad. Als kind, als tiener en als volwassene. Het was altijd thuis komen in de Hamert. Samen met mam en pap.

  We begrijpen wel heel goed dat jullie in deze huidige tijd het toch moeilijk hadden om het niveau hoog te houden met de steeds hogere kosten die, volgens ons, maar blijven stijgen. Toch hebben jullie dit tot op het laatste moment gedaan. De Hamert is altijd gebleven wat de Hamert was.

  Wij wensen jullie, en jullie geweldig personeel, veel goede moed toe en hopen dat jullie een andere uitdaging zullen vinden. Daar zijn we eigenlijk wel zeker van.

  Hou ons zeker op de hoogte. We zullen elkaar zeker weer zien in de toekomst.

  Veel liefs van ons allen.

  Fam. Benning-van Polanen Petel

  Post a Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest