Einde culinair tijdperk Hostellerie de Hamert

Hostellerie de Hamert sluit de deuren!

Ruim 70 jaar was Hostellerie de Hamert in Wellerlooi een unieke plek voor gasten die van rust, maar vooral van lekker eten houden. Met name tijdens het aspergeseizoen vonden vele gasten ons bedrijf aan de Maas. Helaas komt aan deze mooie traditie een eind, per direct sluiten wij, met pijn in ons hart, de deuren.

De laatste jaren was ons bedrijf verliesgevend en is de concurrentie in de regio toegenomen. De kosten blijven stijgen en de vooruitzichten worden steeds lastiger. Om de kwaliteit, die wij nastreven en u van ons gewend was, te waarborgen moet er flink worden geïnvesteerd. We hebben alle mogelijkheden onderzocht, maar zien geen kansen de exploitatie weer gezond te krijgen.

Met name voor onze loyale medewerkers vinden we het een heel vervelend besluit. De meeste collega’s werken ruim tien jaar binnen ons bedrijf, sommige meer dan 25 jaar. We bedanken onze medewerkers voor al die jaren trouwe dienst en inzet. Ook dank aan alle (vaste) gasten die Hostellerie de Hamert jarenlang bezochten, wij stonden graag voor u klaar!

Nogmaals dank iedereen en graag tot ziens,

Roger en Monique Smits


Verklaring Hostellerie de Hamert

Lees hier het bericht van de Limburger >>>

Hostellerie De Hamert in Wellerlooi is dinsdag door de rechtbank Limburg failliet verklaard. Het faillissement treft ook de tegenoverliggende Jachthut Op den Hamert (het pannenkoekenhuisje). Beide zaken zijn met onmiddellijke ingang op slot.

De eigenaren van beide zaken, Roger en Monique Smits, hebben zelf het faillissement aangevraagd bij de rechtbank. Het personeel, volgens opgave van de rechtbank Limburg in totaal bijna twintig medewerkers, wordt dinsdagmiddag ingelicht over het faillissement. Leer meer >>> 

door | jan 8, 2019 | Ondernemersnieuws, Wellerlooi

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Chris Smits

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest