Eindsprint voor crowdfund aktie Genneps orgel

Met het einde van de orgelrestauratie in zicht doet de St. Martinuskerk een laatste oproep om deel te nemen in de crowdfund actie. Het streefbedrag is € 2500,00 momenteel staat de teller op € 2000,00.

Oorspronkelijk zou de einddatum 1 september zijn, aangezien de restauratie nog niet is afgerond zal deze datum worden opgerekt en kan men ook na 1 september donatie’s doen en een certificaat bemachtigen. 

Deelnemen
Voor slechts € 10,00 sponsort u al een orgelpijp.
Wilt u nog in het bezit komen van een croudfunding oorkonde dan kan dit o.a. nog op de volgende manier: Stort € 10,00 op bankrekeningnummer NL74RABO 0135 0353 33 t.n.v. RK parochie H. Martinus met vermelding van de gewenste naam.

door | aug 16, 2019 | Gennep, Sociaal maatschappelijk

Gezellige rommelmarkt bij kinderboerderij Gennep

Het was weer een gezellige boel bij de Gennepse kinderboerderij. De rommelmarkt was een groot succes en de opbrengst kunnen ze goed gebruiken. Ook zoekt Stichting Kinderboerderij Gennep nog steeds vrijwilligers en belangstellenden kunnen zich melden via e-mail:...

Plaatsing fietstunnel Gennep (video)

Plaatsing Fietstunnel Gennep - Vandaag heeft de Roelofs groep onder toeziend oog van wethouder Janine van Hulsteijn van de Gemeente Gennep de elementen voor de nieuwe fietstunnel geplaatst. [adrotate...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Chris Smits

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest