EWC verliest bij SVEB, nipte zege Heijen

Het lukte EWC ’46 uit Well niet om op bezoek bij SVEB in Broekhuizenvorst de drie punten meer naar huis te nemen want het verloor met 3-1. Op een zonnig sportpark ‘t Venneke was het EWC dat het initiatief nam en dat beloonde met een doelpunt door ‘good-old’ Koen Stevens.

Nog voor rust scoorde SVEB de gelijkmaker en het duurde tot diep in de tweede helft voordat de beslissing viel. In de laatste tien minuten wist de gastgever nog tweemaal te scoren en stond EWC met lege handen.

DEV-Arcen ging op bezoek bij koploper FCV-Venlo en wilde koste wat het kost een resultaat mee naar huis nemen. Dat lukte uiteindelijk want er werd deze wedstrijd niet gescoord. Met deze 0-0 stand had Arcen waarvoor het gekomen was.

Ook VV Heijen had een uitwedstrijd voor de boeg. Bij het laaggeklasseerde BVV ’27 in Blitterswijck op sportpark ‘t Hoogveld werd het een minder eenvoudige opgave dan Heijen zich had voorgesteld want het kreeg gedurende de hele wedstrijd goed partij.

Het was Heijen dat na ruim een half uur spelen op voorsprong kwam door een doelpunt van Thijs Kusters en daarmee leken de gasten probleemloos de overwinning binnen te halen. Niets was minder waar want BVV ’27 bleef goed tegenstand bieden en Heijen had het allesbehalve makkelijk tegen deze stugge tegenstander. Uiteindelijk werd er niet meer gescoord en waren de punten voor Heijen.

door | 23,apr,2019 | Arcen, DEV, EWC, Heijen, vv Heijen, Well

Game on bij Kinder Vakantie Werk Afferden

Het is nog een week te gaan voordat de basisscholen de deuren weer openen. Nog één weekje onder de hoede van Kinder Vakantie Werk van de vrijheid proeven, dat gebeurt deze week in veel dorpen waaronder Afferden. Op het terrein van de familie Salden gaan...

Kinderspelen zoals vroeger

Unter dem Motto „Spielen wie früher“, wurde Samstag dem 10. August in vergangene Tage zurückgereist, als Computer, Smartphone und das Internet noch nichts weiter als Visionen waren. An die Stelle von Angry Birds und Clash of Clans, traten im Stadtpark...

FAST start voorbereiding nieuw seizoen

Het zomerreces is voor de volleybalsters van FAST uit Gennep en Sint Anthonis bijna ten einde. Op maandag 19 augustus start de eredivisieploeg de voorbereiding op het seizoen 2019-2020. Na de oefencampagne met interessante tegenstanders uit binnen- en...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest