FAST pakt draad weer op

Eredivisionist FAST pakt zaterdagavond de draad weer op in competitieverband. De enige vertegenwoordiger op het hoogste niveau uit Limburg hervat de competitie op zaterdag 12 januari met een thuiswedstrijd tegen Pharmafilter US uit Amsterdam om 20.00 uur in sporthal Pica Mare in Gennep. (Door Jos Gröniger) 

In zaal Pica Mare weet FAST zich gesterkt door de sterke comeback tijdens het laatste duel in het oude jaar. Team, staf en meegereisde supporters hebben tijdens de feestdagen regelmatig teruggedacht aan de wijze waarop een oppermachtig Regio Zwolle Volleybal na een 2-0 achterstand verslagen werd. Was de Roze Brigade in Zwolle de underdog, zaterdag zijn de rollen anders verdeeld.

De formatie van trainer Harmen Bijsterbosch (zesde in de Eredivisie) zal tegen de hekkensluiter moeten waken voor onderschatting. Om aansluiting te houden bij de ploegen die straks meespelen in de Kampioenspoule mag FAST zaterdag niet verzaken. Bij FAST draagt passer-loper Juliëtte van Duijnhoven voor het laatst het roze shirt. De als laatste toegevoegde selectiespeelster is verhuisd van Eindhoven naar Leiden en kan het volleyballen niet langer combineren met studie en werk.

door | 7,jan,2019 | Gennep, Volleybal

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest