FAST strijdvaardig ten onder in Sneek

De volleybalsters van FAST uit Gennep en Sint Anthonis stonden zaterdagavond met lege handen, het was de speelsters van trainer Harmen Bijsterbosch andermaal duidelijk geworden dat zij een woordje mee kunnen spreken in de kampioenspoule. De Roze Brigade snoepte nummer twee VC Sneek bijna een punt af maar kon een setpoint niet verzilveren en verloor met 3-1 (24-26, 25-19, 25-16 en 27-25). (Door Jos Gröniger)

Het strijdvaardige FAST opende in Sneek met een 24-26 setwinst en hoezeer het de huid duur verkocht, het kon de voorsprong niet vasthouden. Na 25-19 en 25-16 in de tweede en derde set vocht FAST voor de laatste kans. Bijsterbosch zag zijn ploeg terug komen van een 12-9 achterstand. Bij 24-23 voor VC Sneek knokte FAST zich terug en had bij 25-24 zicht op een vijfde set. De thuisclub zette een streep door dat vooruitzicht en verzilverde het matchpoint.

Video-ad

Voor FAST restte de lof voor het vertoonde spel. De Roze Brigade had een groot aandeel in het boeiende duel in de Sneker Sporthal maar schreef geen punten bij aan het totaal. Na negen speelronden in de kampioenspoule staat de ploeg vijfde met acht punten.

“We hebben strijd getoond en we verkochten onze huid duur. Jammer dat we de vierde set niet konden pakken, maar we hebben weer laten zien dat we het iedereen lastig kunnen maken”, reageerde trainer Harmen Bijsterbosch.

door | 8,apr,2019 | Gennep, Volleybal

Siebengewald C wint bekerwedstrijd seniorenteams

Team Siebengewald C heeft maandag 17 juni in een spannende finalewedstrijd tegen team Siebengewald B de bekerwedstrijd seniorenteams Gemeente Bergen gewonnen. De derde en vierde plaats gingen respectievelijk naar team Bergen 1 en Bergen 2.De afgelopen...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest