FAST strijdvaardig ten onder in Sneek

De volleybalsters van FAST uit Gennep en Sint Anthonis stonden zaterdagavond met lege handen, het was de speelsters van trainer Harmen Bijsterbosch andermaal duidelijk geworden dat zij een woordje mee kunnen spreken in de kampioenspoule. De Roze Brigade snoepte nummer twee VC Sneek bijna een punt af maar kon een setpoint niet verzilveren en verloor met 3-1 (24-26, 25-19, 25-16 en 27-25). (Door Jos Gröniger)

Het strijdvaardige FAST opende in Sneek met een 24-26 setwinst en hoezeer het de huid duur verkocht, het kon de voorsprong niet vasthouden. Na 25-19 en 25-16 in de tweede en derde set vocht FAST voor de laatste kans. Bijsterbosch zag zijn ploeg terug komen van een 12-9 achterstand. Bij 24-23 voor VC Sneek knokte FAST zich terug en had bij 25-24 zicht op een vijfde set. De thuisclub zette een streep door dat vooruitzicht en verzilverde het matchpoint.

Video-ad

Voor FAST restte de lof voor het vertoonde spel. De Roze Brigade had een groot aandeel in het boeiende duel in de Sneker Sporthal maar schreef geen punten bij aan het totaal. Na negen speelronden in de kampioenspoule staat de ploeg vijfde met acht punten.

“We hebben strijd getoond en we verkochten onze huid duur. Jammer dat we de vierde set niet konden pakken, maar we hebben weer laten zien dat we het iedereen lastig kunnen maken”, reageerde trainer Harmen Bijsterbosch.

door | 8,apr,2019 | Gennep, Volleybal

DEV Arcen steelt overwinning, koploper te sterk voor Heijen

EWC '46 speelde afgelopen zaterdagavond thuis op sportpark Oude Linde in Well tegen de rode lantaarndrager VVV '03 uit Venlo. Het werd een reguliere zege voor de thuisploeg die met 3-1 won en daarmee de problemen voor de Venlonaren nog groter maakte. VV Heijen mocht...

Lauf Racing Team past programma 2019 aan

**verklaring Lauf Racing Team**Beste fans en volgers van Lauf Racing Team,Tot onze spijt hebben wij helaas besloten om in 2019 NIET deel te nemen aan het Eurol NK Autocross.Vanwege privé keuzes kunnen wij de combinatie Eurol NK Autocross en Autocross Masters niet...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest